.

.

2 БР. Антипригарная Гъба От Инжектира Дървесна маса, Мультяшные Кърпички За Миене на Съдове, Вълшебни Кърпички За Отстраняване на Масла, Гъба за миене на съдове, Поч?

2 БР. Антипригарная Гъба От Инжектира Дървесна маса, Мультяшные Кърпички За Миене на Съдове, Вълшебни Кърпички За Отстраняване на Масла, Гъба

BGN 3.99

Наличност
На склад

Материал : памук от дървесна маса Размер : около 10 X8,5 см, малко по-различно от всеки тип.При обезвоживании тя сморщивается и става суха и твърда.Той бързо набъбва, след като водата и става мека и еластична.Пяна памук от дървесна маса е много дупки в формата на восъчни пити, които лесно вспениваются.Материал : памук от дървесна маса. Размер : около 10 X8,5 см, малко по-различно от всеки тип.При обезвоживании тя сморщивается и става суха и твърда.Той бързо набъбва, след като водата и става мека и еластична.Пяна памук от дървесна маса е много дупки в формата на восъчни пити, които лесно вспениваются.Многофункционална магическа гъба за баня, гъба от пресована дървесна маса, Масажи за тяло, Мультяшная четка за душата, инструменти за баня, Кухненска гъба за миене на съдове, Фигура : карикатура, Категория на продукта : с Магическа гъба за вана Характеристики : карикатура/домашни любимци/плод, Функция : ексфолиране/ премахване на мъртвата кожа, Материал : влакно от дървесна маса, Приложим обект : корпус/гърне/купа/вана, размера посочен на снимката, съдържание на пакета : 2 мультяшные гъба.

Опции за продукта

Свързани продукти