.

.

GLSTOY 5 Бр. Топло Моющееся Одеяло С Отопляем Легло за Котки С отопляем Открит Самонагревающаяся Легло за Котка на Открито Срещу Ухапване от Нагревателен Мат Легло за ?

GLSTOY 5 Бр. Топло Моющееся Одеяло С Отопляем Легло за Котки С отопляем Открит Самонагревающаяся Легло за Котка на Открито Срещу Ухапване

BGN 51.72

Наличност
На склад

Топло за домашни любимци : ☀️【Уникален дизайн ястия】 Стилен дизайн, тесто, от което се радвате на домашни любимци, моющийся подложка за домашни любимци, мек и удобенЛегла за кучета с топъл : просто поставете я в една малка къщичка за домашни любимци или на улицата, което е удобно.Електрически загряващ подложка за домашни любимци : безопасен и практичен.Това може да стопли вашите любимци през зимата.Електрическа топло за домашни любимци : ☀️ 【Полезни съвети】 Ако не сте доволни от грелкой за домашни любимци, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние отново ще ви изпратим нов продукт.Благодарим ви за разбирането.Загряващ килим за домашни любимци : индикатор таймер ще бъде изместен надолу на едно ниво, за да ви информира колко време остава.Топло за домашни любимци : ☀️【Уникален дизайн ястия】 Стилен дизайн, тесто, от което се радвате на домашни любимци, моющийся подложка за домашни любимци, мек и удобен.Легла за кучета с топъл : просто поставете я в една малка къщичка за домашни любимци или на улицата, което е удобно.Електрически загряващ подложка за домашни любимци : безопасен и практичен.Това може да стопли вашите любимци през зимата.Електрическа топло за домашни любимци : ☀️ 【Полезни съвети】 Ако не сте доволни от грелкой за домашни любимци, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние отново ще ви изпратим нов продукт.Благодарим ви за разбирането.Загряващ килим за домашни любимци : индикатор таймер ще бъде изместен надолу на едно ниво, за да ви информира колко време остава.Списък на пакетите 5 x топло за кучета Функции - USB Постоянна температура : около 40-45 ℃ електрическа легло за кучета с подгряване. - 3-степенна настройка на температурата, удобно регулиране на одеяло с подгряване за домашни любимци. - Регулируем температурен дизайн може да помогне на вашия домашен любимец на топло улицата котешки яслите топъл. - Три нива на регулиране на температурата : от около 25-45 ℃ външна легло за котки с подгряване.

Опции за продукта

Свързани продукти