.

.

Торбичка за урина, Панталони за Незадържане на Урина, на 2 Вида, за многократна употреба на Женската Чанта за Събиране на Урина, Преносим Титуляр за Урина за Възраст?

Торбичка за урина, Панталони за Незадържане на Урина, на 2 Вида, за многократна употреба на Женската Чанта за Събиране на Урина,

BGN 1.00

Наличност
На склад

【Качествен материал】 Чанта за урина от висококачествен латексного на материала, висока степен на гъвкавост, интелигентен дизайн я правят изключително удобен за използване, чанта за незадържане на урината е отличен за пациенти от мъжки пол с хора 【Лесна употреба】 Пакети за урина са направени от добър материал, имат интелигентен дизайн, което ги прави много удобни за инсталиране в уретрата, урината бързо се стича от последна дума в писоар в торбичката за събиране.Преносим и лесен за използване. 【Еластичен колан】Пакети за урина идват с торба за урина с обем 1000 ml и еластичен пояс, което ще бъде удобно за използване. Чанта за последна дума в писоар ви позволява свободно да се движи и да ходи в продължение на по-дълго време, лесен за употреба. 【Лесно почистване】 титуляр за урината е изработен от мек латекс, мека латексова черупката може да отстегиваться за грижи, лесно се почистват, държач за урина, носен на тялото като бельо, може да се движи и да ходи, удобен за използване. 【Костюм за】 титуляр на урината може да се използва многоразово и пране, страхотна помощ за хора с нарушена мобилност, учащенным уриниране и изпитват затруднения да се отправят към банята, той е също много подходящ за пътуване и къмпинг.Описание : Този продукт се доставя с пакетче за урина обем 1000 мл. е Прекрасно средство за хора с нарушена мобилност, учащенным уриниране и изпитват затруднения да се отправят към банята, тя също много подходящ за пътуване и къмпинг.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Чанта за Пи Материал : Латексный каишка Размер : прибл. 30* 15 см /11,8 * 5.9 инча (женски), 31* 19 см/12,2 * 7,5 инча (мъжки) Капацитетът на чанти : 1000 млцвет : както е показано на снимката Тип : мъжки, женски (по избор) Тегло на опаковката : приблизително 203 ~ 210 гупаковка включва : 1 х 1000 мл торбичка за урина 1 х мека латексова участъка с поясом1 х латексова тръба Как да използвате : 1. Моля, отворете пакета за изследване на урината с вода или въздух, за пакет не слипся.

Опции за продукта

Свързани продукти