.

.

WTAIS Чист Месинг Мед Стъргало за дъски Guasha за премахване на Меридиана на шията и тялото, релаксация на Мускулите, Стимулиране на акупунктура, Физиотерапия 1 бр. (Цвят:

WTAIS Чист Месинг Мед Стъргало за дъски Guasha за премахване на Меридиана на шията и тялото, релаксация на Мускулите, Стимулиране

BGN 2.33

Наличност
На склад

Ексфолианти и Процедури за грижа за тялотоПредимства на скрабирующего масажор : . Отпуснете кожата си. Помага в лимфодренаже. Предотвратява появата на бръчки и фини линии.Ексфолианти и средства за грижа за тяло от чиста мед, стъргало от медни дъски Гуаша, почистване на меридиана на шията, тялото, релаксация на мускулите, акупунктурная стимулация, физиотерапия, 1 бр. Виж втората картинка за получаване на подробна информация Характеристики : 1. Гуа Ша - това е лечебна техника, използвана в Китай от практикуващи традиционната медицина, тъй като в клинични условия, така и в домашни условия. Този скребковый масажен инструмент е изработен от 100% масивен месинг, здрав и издръжлив, с гладък ръб, няма да навреди на вашата кожа.Също така се предлага с чанта за съхранение, която е удобно да се взема със себе си. Тези медни дъски гуа ша може да се прилага върху гърба, врата, краката и ръцете и т., Помага да се отворят акупунктурни точки, задълбочаване на меридиан, да крайници да се движат свободно, ще повиши съпротивителните сили на организма.Също така ефективно премахва топлината и елиминира токсините, спомага за циркулацията на кръвта и премахва застой на кръвта. Избягвайте приемането на студена баня в продължение на 30 минути след премахване.След премахване на най-добре е да се пие чаша топла вода и се отпуснете за 15-20 минути.Be непременно нанесете на някои етерични масла или почистващо масло в обелени парцели преди почистване. При почистване на обръщайте внимание на топлината в помещенията, особено през зимата.При почистване през лятото избягвайте посоката на вентилатора директно върху парцел, който трябва да се почисти. Преди да экхимоз предишния места, терени, няма да изчезне, непрактично соскабливать в оригиналното си място.Повторно почистване отнема от 3 до 6 дни. Соскребающая плоча трябва да бъде под ъгъл 60 ° или 90 ° към тялото на човека.Параметри : Материал : 100% месинг Приложимо : Цвят на корпуса : златист Размери : както е показано на снимката на Опаковката, в това число : 1 x инструменти Gua Sha.

Опции за продукта

Material:
100% Brass
Applicable:
Body
Color:
Golden
Size:
As the picture show
Package including:
1 x Gua Sha Tools :

Свързани продукти