.

.

Скрити панти брави POLARPRA, Окачени заключване за хокей шайби от стомана с дебелина 2-7 / 8 инча, хромированное покритие, с 2 бутона, подходящ за ремаркета, фургони, порти ?

Скрити панти брави POLARPRA, Окачени заключване за хокей шайби от стомана с дебелина 2-7 / 8 инча, хромированное покритие, с 2 бутона,

BGN 3.00

Наличност
На склад

?【Безопасно заключване на панти за тежки условия на работа】 Хромированное покритие от стомана, медно жило на замъка и на скрита конструкция лък тел идват с 2 пакети ключове и 6-пинов цикллиндром за максимална устойчивост на сух, конструкция за защита от задържане на ключа ?【ИДЕАЛНИЯТ замък на ПОВИШЕНА СИГУРНОСТ】 антикоррозийный материал с хром покритие, закалено, лят под налягане хромиран корпус е здрав, издръжлив и устойчив на корозия, противоугонный и противорежущий, 6-пинов цилиндър, лесно и излитане цилиндър за замяна или перекраски. ?【ТРАЙНИ трайни заключване на панти И долен език】 Окачени заключване с дълъг живот, поради трайно стомана хромирования, и никога не се притеснявате, че вашите вещи ще открадне, както и 6-пинов цилиндър за максимална стабилност до сух ви напомня за запирании врати, всички аксесоари за брави подготвени за вас, задаване на заключване Polarpra точно сега, моля. ?【НАДЕЖДЕН заключване на панти за ТЕЖКИ УСЛОВИЯ на РАБОТА】6-пинов цилиндров за замяна или перекраски, защитава своя тайна и имоти за по-нататъшно прилагане : Транспорт, автомати, порти и за промишлена употреба, движещи се камиони и микробуси, брави за съхранение и сграда с плъзгащи врати, продължават да обслужват по-голям брой клиенти. ?【ГАРАНТИРАН заключване на панти за тежки условия на работа】 Здрава стоманена конструкция с хромирано покритие и доживотна гаранция позволяват с увереност да избират шайбовый заключване polarpra. ?【Безопасно заключване на панти за тежки условия на работа】 Хромированное покритие от стомана, медно жило на замъка и на скрита конструкция лък тел идват с 2 пакети ключове и 6-пинов цикллиндром за максимална устойчивост на сух, конструкция за защита от задържане на ключа. ?【ИДЕАЛНИЯТ замък на ПОВИШЕНА СИГУРНОСТ】 антикоррозийный материал с хром покритие, закалено, лят под налягане хромиран корпус е здрав, издръжлив и устойчив на корозия, противоугонный и противорежущий, 6-пинов цилиндър, лесно и излитане цилиндър за замяна или перекраски.

Опции за продукта

Свързани продукти