.

.

Комбинация въдици и макари PLUSINNO и Плаваща на Рибарската Мрежа за Телескопичната пръчка за риболов, изработени от Въглеродни Влакна Steelhead с намотка за риболов на сь?

Комбинация въдици и макари PLUSINNO и Плаваща на Рибарската Мрежа за Телескопичната пръчка за риболов, изработени от Въглеродни

BGN 85.09

Наличност
На склад

【Комплект за риболов на по-изгодна цена】 - това е един прът за риболов с въдица и една кутия за принадлежности, включваща в себе си различни воблери, поплавочные на плувка, кука-главата, меки примамки, панти и земи, подходящи за най-различни ситуации риболовОсвен това е осигурен и чанта за носене. 【ЧУВСТВИТЕЛЕН и здрав】 ПЛЮС липсата на заготовки за въдици.Всички въдица Elite Хънтър Select са произведени с използване на заготовки по технология IM6 Carbon matrix, което придава на всеки забрасывающему удилищу и спиннинговому удилищу невероятна производителност, чувствителност и сила. карбоновая отделна ръкохватка и колела за улавяне с неплъзгащи дръжка от EVA и корк осигуряват удилищу премиум-клас на по-висока цена от конкурентите. 【Super Smooth Power】 Водачи от неръждаема стомана с керамични вложки я правят по-гладка и траен, предпазват от залепване на въжето към водачите, намаляват триенето, а също повишават чувствителността за сметка на предаването на вибрациите от въжето чрез инсталиране на ръководството към протежение на пръчката и ръката си. 【Размера на мрежата】 - обръч 19,7 "x 15,2", дълбочина 19,7" и увеличена дължина 53,2" (телескопичен прът) Класически, по форма и размер на рибарската мрежа е несъмнено ще изглеждат добре на вашите снимки.Дълга дръжка с отлично изземване осигурява достатъчно лост за кацане на следващата риба. 【Дизайн за плуване】 - Плаващ кацане мрежа PLUSINNO, разработена специално за рибарите-вейдеров, има пенопластовую уплътнение на обръч, осигуряваща плавателност.Плаващият дизайн позволява лесно извличане и пакет мрежа, уроненную или унесенную от вятъра зад борда.Така че никога не трябва да се притеснявате за това, че го загубите!. 【Комплект за риболов на по-изгодна цена】 - това е един прът за риболов с въдица и една кутия за принадлежности, включваща в себе си различни воблери, поплавочные на плувка, кука-главата, меки примамки, панти и земи, подходящи за най-различни ситуации риболов.Освен това е осигурен и чанта за носене. 【ЧУВСТВИТЕЛЕН и здрав】 ПЛЮС липсата на заготовки за въдици.Всички въдица Elite Хънтър Select са произведени с използване на заготовки по технология IM6 Carbon matrix, което придава на всеки забрасывающему удилищу и спиннинговому удилищу невероятна производителност, чувствителност и сила.

Опции за продукта

Свързани продукти