.

.

LAKIKAmts Четка за Тоалетна Lamgool за Еднократна употреба Четка за Тоалетна с Почистването Течност Стенни Четка За Почистване на Тоалетната чиния Замяна Глава на Четка И?

LAKIKAmts Четка за Тоалетна Lamgool за Еднократна употреба Четка за Тоалетна с Почистването Течност Стенни Четка За Почистване

BGN 0.33

Наличност
На склад

Плоска глава на четка може да се изкриви, така че да е идеално съответства на ъгъл на наклон на ръба, като отива под ръба * Нашата дървена четка за тоалетна на 100% натурална, не съдържа химикали и се поддава на биоразградими.Могат да се изхвърлят в компост, след като те са износени. * Екологично чиста четка за тоалетна е изработена от буковой дърво и сизалевой четина на растителна основа. * Най-дългата дървена дръжка за лесно почистване на тоалетни. * Мощни и стабилни структури от сезал с капацитет за почистване на 360 w ефективно ще си тоалетна.Плоска глава на четка може да се изкриви, така че да е идеално съответства на ъгъл на наклон на ръба, като отива под ръба. * Нашата дървена четка за тоалетна на 100% натурална, не съдържа химикали и се поддава на биоразградими.Могат да се изхвърлят в компост, след като те са износени. * Екологично чиста четка за тоалетна е изработена от буковой дърво и сизалевой четина на растителна основа. * Най-дългата дървена дръжка за лесно почистване на тоалетни. * Мощни и стабилни структури от сезал с капацитет за почистване на 360 w ефективно ще си тоалетна.Цвят : бял Материал : Пластикразмер : 39*18,2*8 виж.

Опции за продукта

Свързани продукти