.

.

Разпръсна Мъниста CANIGHT, Светещи Топката Светлини, Спортен Мини-Зала за Лепило-Масажор, Плантарна Звук, Стробоскоп, Йога, Подскачащи Рожден Ден, Фитнес, Кучета, Пискл?

Разпръсна Мъниста CANIGHT, Светещи Топката Светлини, Спортен Мини-Зала за Лепило-Масажор, Плантарна Звук, Стробоскоп, Йога, Подскачащи

BGN 6.29

Наличност
На склад

Надуваеми топки с pom-помераните : Продуктът е произведен от безопасни гъвкави лепилни материали и безопасно за игра светлинен таралеж.Светлинен скача на топката : Продуктът е произведен с отлична изработка и уникален дизайн, лесен и удобен за използване.Играчка с танци на лед : да мига и да издава звук, когато я похлопывают или се свиват.Дайте повече удоволствие на децата.Светлинен остър топка : подходящ за провеждане на свободното време на вас и вашите деца и т. Това може да допринесе за емоционалното общуване между членовете на семейството.Остър топката : Тази играчка-топката ще започне да мига, когато вие погладите го и издават звук, когато сте го компресирате.Надуваеми топки с pom-помераните : Продуктът е произведен от безопасни гъвкави лепилни материали и безопасно за игра. светлинен таралеж.Светлинен скача на топката : Продуктът е произведен с отлична изработка и уникален дизайн, лесен и удобен за използване.Играчка с танци на лед : да мига и да издава звук, когато я похлопывают или се свиват.Дайте повече удоволствие на децата.Светлинен остър топка : подходящ за провеждане на свободното време на вас и вашите деца и т. Това може да допринесе за емоционалното общуване между членовете на семейството.Остър топката : Тази играчка-топката ще започне да мига, когато вие погладите го и издават звук, когато сте го компресирате.Списък на пакетите 5 x надуваеми топки Характеристиките на Продукта спомага за формирането и разбиране на деца от цветя, но и ги обогатява игралното време на текстурирани играчка с топки. -Размер M : около 6,50 X6,50 X6,50 см / 2,55 X2,55 X2 дълбоки филтър бодливите топчета. -Размер L : около 7,50 X7,50 X7,50 см /2,95 X2,95 X2 детски играчки. -Материал : Гъвкаво лепило, Сжимающий надуваеми топки. -Захранване : от кнопочной батерии baby balls - Продуктът е произведен от безопасни гъвкави лепилни материали, и в него да играят безопасно светящимся скокове топка. - А също може да се използва като начална играчки за котки или кучета.

Опции за продукта

Свързани продукти