.

.

Ретро Турски Чай, Набор от турски саксии кафе, Чай, Комплекти за жени с Тава за Варене на чай и 6 Чаши с Обем 30 мл Височина чаша 2,55 инча, Чайник, Декорация за хол, маса з?

Ретро Турски Чай, Набор от турски саксии кафе, Чай, Комплекти за жени с Тава за Варене на чай и 6 Чаши с Обем 30 мл Височина

BGN 2.00

Наличност
На склад

【Предпоставка включва】 Този набор от турски манекени в руски стил от 8 теми включва 6 чаши кафе на/заварочных манекени, 1 кана за кафе/чайника и 1 сервировочный поднос за чайИзискано бижу ще даде своя дом по-европейски стил.Този чай не само декоративни, но и функционален.Този чай е направена в стила на старите европейски чаени чаши, което му придава стилен и очарователен вид. 【РАЗМЕРЪТ И капацитетът на】 Този набор от манекени изискан, декоративни и практични.Размер флакони км / ч 22x13 см / 8,66x5,11 инча (В x Ш).Размера на чаши за вино км / ч 5x5x6,5 см /1,96x1,96x2,55 (В х Калибър х Ш).Капацитетът на всяка чаша е 30 мл. Обем на чайника е 250 мл. Диаметър на тавата е 24 см / 9,45 инча.Моля, потвърдете, съответства ли размера на вашите нужди преди да купите. 【Материал ПРЕМИУМ-клас 】 Турски кана кафе и чаши за еспресо са направени от високо качество с сплав, която е безопасна и е трайна.Този турски чай е безопасен, износостойок и е трайна.Благодарение на тънък майсторство на изработката, набор за приготвяне на чай не е лесно да избледняват и ръжда. 【РЕТРО НАБОР ЗА ПРИГОТВЯНЕ на ЧАЙ】Този ретро турски чай и турски чаши за кафе с плавни линии и красиви дърворезби, елегантност и достойнство в ретро стил, създават един наистина луксозен стил.Комплект чаени чаши Turkish teapot идеално за това, за да се насладите на любимото си кафе, чай, вино, уиски, ракия, смеси, коктейли и т. 【УКРАСА И подарък】 Турски набор от кафе може да се поставя вино кабинет, барную багажник, масичка за кафе и т., а също така да поставите като самостоятелна украса.Този изискан комплект за приготвяне на чай ще се превърне в чудесен подарък за рожден ден и сватба на ваши близки и приятели. 【Предпоставка включва】 Този набор от турски манекени в руски стил от 8 теми включва 6 чаши кафе на/заварочных манекени, 1 кана за кафе/чайника и 1 сервировочный поднос за чай.Изискано бижу ще даде своя дом по-европейски стил.Този чай не само декоративни, но и функционален.Този чай е направена в стила на старите европейски чаени чаши, което му придава стилен и очарователен вид. 【РАЗМЕРЪТ И капацитетът на】 Този набор от манекени изискан, декоративни и практични.Размер флакони км / ч 22x13 см / 8,66x5,11 инча (В x Ш).Размера на чаши за вино км / ч 5x5x6,5 см /1,96x1,96x2,55 (В х Калибър х Ш).Капацитетът на всяка чаша е 30 мл.

Опции за продукта

Свързани продукти