.

.

SOLUSTRE Хъб USB Зарядно устройство Адаптер за компютър Адаптер за лаптоп USB Сплитер USB 2.0 Хъб Разширяване на Адаптери за предаване на Данни USB-хъб на Притежателя докинг с?

SOLUSTRE Хъб USB Зарядно устройство Адаптер за компютър Адаптер за лаптоп USB Сплитер USB 2.0 Хъб Разширяване на Адаптери за предаване

BGN 4.43

Наличност
На склад

Преносим концентратор на данни-с порт micro USB, поддържа зарядно 5 V 1 A-24 A (не е включена в комплекта), може да подхранват твърд диск с капацитет от 6 TB или друго устройство с висока мощност.ЦЕНТЪР ЗА ЛАПТОП - Поддържа едновременно удължаване на 4 пристанища, позволява да се избегне повторното свързване и прекъсване на връзката с мрежата и предпазва собствен интерфейс на компютъра.ЗАРЯДНО устройство за компютър -защита от пренапрежение, претоварване на работен ток и изтичане на електричество, по-безопасни за използване.USB хъбове -произведени чрез използване на професионална технология за осигуряване на високо качество на продукта и може да работи известно време.Докинг станция за преносими компютри-С порт micro USB, поддържат зарядно 5 V 1 A - 2. 4 A (не е включена в комплекта), могат да подхранват твърд диск с капацитет от 6 TB или друго устройство с висока мощност. концентратор на данни.Пратката включва 1 x USB hub Функции-Материал : ABS USB-хъб за лаптоп Скорост на трансфер : 20-60 Mbps Многопортовый USB-hub-Защита от пренапрежение, претоварване на работен ток и изтичане на електричество, по-безопасно използване на USB 2. Дължина на кабела : 25 см Преносим концентратор на данни -Високопроизводителни чипове, високоскоростен пренос на данни, по-бърз и стабилен USB концентратор на данни. -Размер : 10,00 X3,00 X1,00 см/3,93 X1,18 X0 USB хъб. -Цвят : черен Адаптер-хъб 4 в 1 - изящна изработка, разумна структура, професионален и практически, може да ви донесе удобство за притежателя на док-станция. - Подходящ и за USB флаш устройство, устройство за четене на карти памет, клавиатура, мобилен твърд диск, игрален контролер, принтер и други външни устройства USB 2. - Поддържа едновременно удължаване на 4 пристанища, позволява да се избегне повторното свързване и изключване, а също така предпазва собствен интерфейс на компютъра - многопортовый USB хъб.Информация за стоки, Адаптери USB изработени от материал ABS, който притежава висока износоустойчивост, него не е лесно да се деформира.

Опции за продукта

Свързани продукти