.

.

gelike ео Набор от Гелевых лакове за нокти, Твърди гел-лак, 5 цвята, с телесен цвят, Млечно Розово, Синьо, Крем-Паста, Гел-Лак за нокти, Пудинг, Гел-Лак за нокти, Дизайн на н?

gelike ео Набор от Гелевых лакове за нокти, Твърди гел-лак, 5 цвята, с телесен цвят, Млечно Розово, Синьо, Крем-Паста, Гел-Лак за нокти,

BGN 3.46

Наличност
На склад

[Иновационна крем текстура и устойчивостта на повече от 28 дни] За разлика от традиционния течен гел, Gelike ЕО се прилага с нова подобрена формула премиум-клас с високо съдържание на пигментКрем текстура, с копринена текстура и защита от образуване на въздушни мехурчета лесно и равномерно се нанася върху ноктите, не запълване на епидермиса.Осигурява до 28 дни ярки цветове с висок гланц. [Безопасен съставка и без мирис] Твърди гелевый лак за нокти Gelike ЕО е изработен от естествена смола и не съдържа токсини, не съдържа агресивни съставки или лепила, който е нетоксичен и безвреден за вашите нокти и тяло.За ваше сведение, всички наши продукти имат сертификат от SGS информационния лист за безопасност. [Спестяване на пространство и преносимост] Набор от гелевых лакове за нокти Gelike ЕО 5 цвята в 1 побира еквивалент на пет флакона с гел-лак обем 7 мл. Гел лесно да се съхранява, и от него лесно се стичат.Благодарение на своята здрава и лека компактност можете да го носите със себе си по всяко време и на всяко място, което ви позволява да се насладите на повсеместно удоволствие от маникюр със собствените си ръце или в салон. [5 в 1 твърдо гел-лак] В комплект включва 5 различни популярни 2023 цветни твърди гел-лак с четка.Идеалният гел-лак за маникюр от начинаещи до професионални майстори за маникюр.Също така може да стане хубав подарък за майка си, сестра си и приятелите.Подходящ е за нанасяне върху естествени нокти, ноктопластика с UV-гел, акрилни нокти, типсы и т. [Топли върховете] ① За по-добър ефект на оцветяване използвайте пречистващата эссенцию или основен / най-горния слой, навлажняване и смягчите четката преди да нанесете ② Ефект на цвета на ноктите зависи от това колко слоя ще нанесете.Колкото повече слоя се нанесете, толкова насыщеннее ще бъде цветът. ③ Крем-гел-лак за нокти не стой, моля те, веднага след употреба покрийте го и го дръжте далеч от източници на светлина.

Опции за продукта

Свързани продукти