.

.

Орехова 3-Слойная Плодови чиния в Европейски Стил, сушени плодове, Следобеден чай, Маса за торта, Тава за съхранение на тортата в Хола, Поставка за торта за рождения ?

Орехова 3-Слойная Плодови чиния в Европейски Стил, сушени плодове, Следобеден чай, Маса за торта, Тава за съхранение на тортата в Хола, Поставка

BGN 0.67

Наличност
На склад

Изискан дизайн на образеца на проекти триетажен кула позволява пълноценно използване на пространството и има голям капацитетУникален дизайн утолщенного пръстени, целящ да им покаже вид, удобен за носене, спестяващ енергия, когато се движат.Може да се използва за различни мероприятия и партита, като чаеното парти, сватба, Коледа, Деня на благодарността или семеен следобеден чай.Тя може да се използва като капацитет за съхранение на кухнята на зеленчуци, яйца, закуски, хляб и т. Описание : Изискан дизайн триетажен кула позволява пълноценно използване на пространството и има голям капацитет.Уникален дизайн утолщенного пръстени, целящ да им покаже вид, удобен за носене, спестяващ енергия, когато се движат.Може да се използва за различни мероприятия и партита, като чаеното парти, сватба, Коледа, Деня на благодарността или семеен следобеден чай.Тя може да се използва като купа за съхранение в кухнята зеленчуци, яйца, закуски, хляб и т. Параметри : Тип : тави за съхранение Материал : пластмаса Помещение включва : 1 * Поднос1. Моля се допуска малка грешка се дължи на ръчно измерване. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Опции за продукта

Type:
Storage Trays
Material:
Plastic
The package includes:
1*Tray:
1. Please allow slightly error due to manual measurement.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :

Свързани продукти