.

.

Толкающий Вибратор Стимулант за Жени и Дистанционно Двойна Корона Куршум Удоволствие Вибриращ Сосущая Водоустойчива Играчка Роза Телескопична Вибриращ Зърното ?

Толкающий Вибратор Стимулант за Жени и Дистанционно Двойна Корона Куршум Удоволствие Вибриращ Сосущая Водоустойчива Играчка

BGN 4.19

Наличност
На склад

7 вида вибрационни модели дават разни удоволствие и произвеждат фантастичен двоен моторТънък дизайн, което го прави много удобно и лесно в чорап.Този вибратор е за клитора е изработена от приятен за кожата силикон, безопасен, полезен за здравето и не е с мирис.Ултра-тънък, елегантен материал позволява да стоят добре и да останат изключително удобни дори и при продължително използване.Можете да се насладите на тях навсякъде и по всяко време.Идеален за носене на обществени места.За разлика от други вибратори за чорапогащи, това е много удобно и лесно за носене. 100% висококачествен медицински ABS и силикон, безопасен, мек, нетоксичен, вкус, приятен на допир.Реалистичен вибратор-заек, ергономичен дизайн.Предната част имитира мъжка глава, спирала текстура на вибратора-dildo осигурява допълнително стимулиране на женското влагалище; заячьи уши, може да стимулира клитора или зърната, улеснявайки ви постигането на оргазъм в точката G. вибратора clitoral rabbit работи, посасывая клитора и вибриращ точка G, за да доставят оргазъм, сотрясающий краката в движение.Пригответе се за вълни интензивност O. Този вибратор-вибратор 8,5 инча, и този вибратор имитира истински пенис, който може да стимулира вашето вагината, клитора, ануса, пениса, зърното, ухото, така, както ви харесва.Този вибратор определено ще се превърне в любимата си играчка. 7 вида вибрационни модели дават разни удоволствие и произвеждат фантастичен двоен мотор.Тънък дизайн, което го прави много удобно и лесно в чорап.Този вибратор е за клитора е изработена от приятен за кожата силикон, безопасен, полезен за здравето и не е с мирис.Ултра-тънък, елегантен материал позволява да стоят добре и да останат изключително удобни дори и при продължително използване.Можете да се насладите на тях навсякъде и по всяко време.Идеален за носене на обществени места.За разлика от други вибратори за чорапогащи, това е много удобно и лесно за носене. 100% висококачествен медицински ABS и силикон, безопасен, мек, нетоксичен, вкус, приятен на допир.

Опции за продукта

Свързани продукти