.

.

Комплект Маски за Фотография с Детски Подпори DaMohony, Дълга Обвивка под формата на Вълни за Новородени с Цветя Превръзка на Главата си, Завързана Гащеризон с Лък за Ф?

Комплект Маски за Фотография с Детски Подпори DaMohony, Дълга Обвивка под формата на Вълни за Новородени с Цветя Превръзка на Главата

BGN 9.33

Наличност
На склад

Красивото дантелено пеленание, еластична и приятна на допирИдеален за сувенири фотосесии, подарък в душата на детето, подаръци и т. Определено е чудесен подарък за новородено, така и за семейства с деца.Отзад голям лък от лента.Прави вашето малко дете е по-приказно.Красивото дантелено пеленание, еластична и приятна на допир.Идеален за сувенири фотосесии, подарък в душата на детето, подаръци и т. Определено е чудесен подарък за новородено, така и за семейства с деца.Отзад голям лък от лента.Прави вашето малко дете е по-приказно.Характеристики : Красиво дантелено пеленание, еластична и приятна на допир, което прави вашето малко дете е по-приказно Голям лък от лента на гърба идеален за незабравими фотосесии, подарък за бебе душ и подаръци и т. Определено е чудесен подарък за новородено, така и за семейства с бебета Параметри : Материал : дантела Обща дължина : 32,5 см, Широчина, без петата височина : 22,5 см Цвят : 01, 02, 03 (по избор) на Помещение и включва 1 х гащеризон 1 х превръзка на главата.

Опции за продукта

Свързани продукти