.

.

AW СВАТБЕНА Crystal Crown AB С Кристали, Диадеми за Жени, Сватбена Тиара за Булката, Диадема Принцеса на Бала, Короната на Рожден Ден, Тиара на Кралицата (AB кристал)

AW СВАТБЕНА Crystal Crown AB С Кристали, Диадеми за Жени, Сватбена Тиара за Булката, Диадема Принцеса на Бала, Короната на Рожден Ден,

BGN 53.89

Наличност
На склад

Всяка диадема, вградени кристали, проектирани и произведени от нас самите!Не използвайте спирт и вода за изсушаване, можете да използвате кърпа за очила за почистване.Размер на часовников механизъм на главата се измерва ръчно и са възможни малки грешка.Поради осветление заснемане на действителния обект може да се различават по цвят от изображението.Ако получите дефектна стока, може да го върнете обратно.Ако имате някакви въпроси, можете да ги помолите нас по всяко време.Нека радостта и щастието около вас днес и винаги. ♥ Материал : Диадема Queen изработен е от твърда сплав и кристали.Той не ръждясва, не съдържа никел и е антиаллергенным действие за безопасно носене. ♥ Размер : Сватбена короната е с размер около 3,15 инча височина, 5,51 инча в диаметър, тегло 0,43 паунда, подходяща за възрастни и за тийнейджъри. ♥ Скоба : Crown Queen извършва под формата на полукръгла корона.Поставяне на панти в двата края на короната за допълнителна сигурност. (Фиби за коса, в комплект). ♥ Причина : Диадема за жени е идеален за сватби, годишнини, помолвок, абитуриентски балове, Хелоуин, парти, костюми, конкурси, подпори за снимки и т. тя може да се използва като пълнеж за торта. ♥ AW BRIDAL : Не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ако имате въпроси или нужда от помощ.Доживотна гаранция . Корона, покрита с кристали ръчно изработени AAAAA.блестят ярко, тъй като диамант, който е несравнимо по-неопетнен и чист. -Насладете се на нашите качествени продукти са ръчно изработени, сочетающими съвършенство и балансирана естетиката за комфорт и практичност булки, които ценят луксозна елегантност. -Произведено, използвайки само най-добрите материали, нашите аксесоари са изработени от висококачествени кристали, с много лица, за максимален блясък. -Ръчно изработени и доведена до съвършенство. Сверкающая короната е чудесен идеален подарък за себе си или любимата си, сестри, семейство и приятел.Обърнете внимание на клиентите : .

Опции за продукта

Свързани продукти