.

.

Инструменти за рамкиране на DOITOOL, 2 бр., Преносим Калъф за Пътуване, Двойни Слънчеви Очила, Контактни Лещи, Многократно Притежателите на с Външните Хранилище за комп?

Инструменти за рамкиране на DOITOOL, 2 бр., Преносим Калъф за Пътуване, Двойни Слънчеви Очила, Контактни Лещи, Многократно Притежателите на

BGN 11.40

Наличност
На склад

ДЕКОРАТИВЕН КАЛЪФ за ОЧИЛА - Произведен от отлично и траен материал, който ви позволява да ги използвате много дълго времеКАЛЪФ ЗА слънчеви очила - Има стягане, разтвор за контактни лещи, не протечет и няма да навреди на вашия обектив.ДВУПЛАСТОВА КУТИЯ за ОЧИЛА - огледало в кутия за съхранение ще ви помогне да нося очила или се прилага грим.Калъф за контактни лещи - да се Съхранява лещи далеч от обектива чист и безопасен случай. МАЛЪК държач за контактни лещи - две в едно, да не отнеме твърде много място space.travel и бизнес пътувания.ДЕКОРАТИВЕН КАЛЪФ за ОЧИЛА - Произведен от отлично и траен материал, който ви позволява да ги използвате много дълго време.КАЛЪФ ЗА слънчеви очила - Има стягане, разтвор за контактни лещи, не протечет и няма да навреди на вашия обектив.ДВУПЛАСТОВА КУТИЯ за ОЧИЛА - огледало в кутия за съхранение ще ви помогне да нося очила или се прилага грим.Калъф за контактни лещи - да се Съхранява лещи далеч от обектива чист и безопасен случай. МАЛЪК държач за контактни лещи - две в едно, да не отнеме твърде много място space.travel и бизнес пътувания.Осъществяване Списък 2 x скоростна Характеристики -В тази пластове опаковка може да се съхранява очила, които са много практични. идеален за пътувания или отдих.Компактен, удобен в переноске, запазвайки лещи чисти износоустойчива калъф за контактни лещи. - Изработен от висококачествен и устойчив материал и е достатъчно практичен за употреба, определени за съхранение на soak.91 X1 двоен калъф за очила. -Цвят : камуфлаж инструмент за съхранение на контактни лещи Материал : полиуретан, стъкло, калъф за очила от тънък плат, плетиво - Огледало в кутия за съхранение ще ви помогне да се носят очила или износоустойчива титуляр за контактни лещи за грим. - Дръж лещи далеч от обектива чист и безопасен калъф от устойчива на износване, кутии за очила. - Характеристики на запечатване, разтвор за контактни лещи, не ще изтече и няма да навреди на вашите точки за лещи и притежателя контакти.

Опции за продукта

Свързани продукти