.

.

Набор от лъскавите блесков за устни MAEPEOR Shine 13 Цвята, Нелипкий Хидратиращ Крем Гланц за устни, Устойчива Водоустойчив Овлажняващ Течна червило с Голям пискюл (BP08 Peony)

Набор от лъскавите блесков за устни MAEPEOR Shine 13 Цвята, Нелипкий Хидратиращ Крем Гланц за устни, Устойчива Водоустойчив Овлажняващ

BGN 1.33

Наличност
На склад

?【Блясък гланц гланц за устни】 Това е много атрактивен блясък за устни, който придава на устните красив цвят и висок гланцТолкова лъскаво, че вие ще получите комплименти, където и да отидеш. ?【Е на разположение в 13 нюанси】 Е 13 различни цветове, които покриват спектъра от светло до тъмно.Цветовете са прекрасни и достатъчно неутрални, за да пасне на различните нюанси на кожата, са идеални за цялата година. ?【Хидратация】 Блясък за устни MAEPEOR много добре овлажнява, премахване на сухота на устните.Може би сте загрижени за суха кожа на устните му, и вие не смени нищо тлъсто.Опитайте го, той може да се отърве от всички морщинок на устните си, да направите устните меки и лъскави. ?【Гладка и нелипкая】 Лесно се нанася, не е гъста.Така че, ако търсите лъскав гланц хак, може, само че са го намерили.Така гладко и съвсем не тиктака.Цвят светъл, миризма възхитителен, няма противното на вкус.Не само това, тя трае с часове. ?【Идеални подаръци за грим】 Благодарение на уникалната опаковка, това е идеален подарък за момичета или дами на парти по случай рожден ден, козметично шоу, на живо шоу програми, абитуриентски вечер денс парти, булчински грим.Не тестировался на домашни любимци.

Опции за продукта

Свързани продукти