.

.

1 Бр. болт с половини, зъб 304 неръждаема стомана рибешко око и подемни пръстен, Комбиниран комплект 14x130 мм (+ повдигаща гайка M14) за електрически закрепване.

1 Бр. болт с половини, зъб 304 неръждаема стомана рибешко око и подемни пръстен, Комбиниран комплект 14x130 мм (+ повдигаща

BGN 0.33

Наличност
На склад

✅Материал : Изработен е от неръждаема стомана 304, коррозионностойкий, защитен от ръжда, много издръжлив, без деформации; ✅ Характеристики : Пръстени "Рибешко око" с отвор за винта, не е лесно да се плъзгат, без винтове, по-удобни за използване;. ✅ Изпълнение : Болт може да се използва за закрепляемом материала, да го съответния предмет и бързо затягане;. ✅ Широк спектър на приложение : обикновено се използват в клапанах, электрооборудовании, довършителни проекти, механично оборудване, битова техника, цифрови продукти и т. ✅ Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне. ✅Материал : Изработен е от неръждаема стомана 304, коррозионностойкий, защитен от ръжда, много издръжлив, без деформации;. ✅ Характеристики : Пръстени "Рибешко око" с отвор за винта, не е лесно да се плъзгат, без винтове, по-удобни за използване;. ✅ Изпълнение : Болт може да се използва за закрепляемом материала, да го съответния предмет и бързо затягане;. ✅ Широк спектър на приложение : обикновено се използват в клапанах, электрооборудовании, довършителни проекти, механично оборудване, битова техника, цифрови продукти и т. ✅ Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне.Описание на продукта ✅Материал : неръждаема стомана 304, устойчивост на корозия, устойчивост на корозия, висока издръжливост, липса на деформация; ✅Характеристики : Пръстени "Рибешко око" с отвор за винта, не е лесно да се плъзгат, без винтове, по-удобни за използване; ✅ Изпълнение : Болт може да се използва за закрепляемом материал, вкручивать в съответния обект и бързо да се бавя; ✅ Широк спектър на приложение : обикновено се използват в клапанах, электрооборудовании, довършителни проекти, механично оборудване, битова техника, цифрови продукти и т. Поради разлика между различните монитори на изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.

Опции за продукта

Свързани продукти