.

.

1 Опаковка Сгъваеми Кутии за съхранение обем 8,8 литра с капачки, Организаторите за шкафове и съхранение на Пластмасови Штабелируемые Кутии За съхранение, Сгъваема ?

1 Опаковка Сгъваеми Кутии за съхранение обем 8,8 литра с капачки, Организаторите за шкафове и съхранение на Пластмасови Штабелируемые

BGN 3.00

Наличност
На склад

♥【4 шайба и 1 капачка в една опаковка】 - В комплекта са включени 4 колела за по-малък размерСгъваем органайзер за съхранение подходящ за всекидневни, спални, шкафове, рововете си, кухни, перални помещения, мазета и дори багажников автомобили.Удобен за съхранение на играчки, книги, дрехи, спално бельо, закуски, напитки, инструменти, художествени материали, снимки, лекарства и т. ♥ 【Няколко модела за избор】 - Има 3 ширина, всяка с по 1, 3 и 5 нива или дори 4 нива.В зависимост от вашите нужди в склад можете да изберете една от различните модели.В допълнение към това предния капак всяко чекмедже за съхранение полупрозрачна, което ви позволява лесно да намерите това, което държите, не рови в кутията.Тази конструкция е подходяща за съхранение на дрехи, обувки и други често използвани елементи. ♥【Два начина за отваряне на】 - Горния отвор и странично отваряне.Сгъваема кутия за съхранение може да се отваря по два начина.Можете да отворите горния капак, или да го отворите през входната врата.Предната врата има силна магнитна конструкция, гарантираща, че тя не се отвори автоматично по време на движение или стационарни седалки. ♥【Много лек, штабелируемый и разборный】 - За инсталиране, не изисква никакви инструменти.Събиране на штабелируемых кутии за съхранение са предназначени за това, за да може по-сигурно да оформите без разтоварване, а капаче откидывать, за да ги съберете заедно.Тя може лесно да се сгъва, когато не се използва, спестяване на място.Това я прави идеална за използване в малки пространства. ♥ 【Изключителна изработка】- Нашите кутии за съхранение, изработени от висококачествен полипропилен, а не от по-евтините и некачествени материали.Купи го един път, и ще можете да го използвате в продължение на дълго време.Благодарение на защелкивающемуся дизайн на страничната част на кутията, просто защелкните горната кутия нагоре, да се прибират, и тя ще бъде по-устойчива при полагане. ♥【4 шайба и 1 капачка в една опаковка】 - В комплекта са включени 4 колела за по-малък размер.Сгъваем органайзер за съхранение подходящ за всекидневни, спални, шкафове, рововете си, кухни, перални помещения, мазета и дори багажников автомобили.Удобен за съхранение на играчки, книги, дрехи, спално бельо, закуски, напитки, инструменти, художествени материали, снимки, лекарства и т. ♥ 【Няколко модела за избор】 - Има 3 ширина, всяка с по 1, 3 и 5 нива или дори 4 нива.В зависимост от вашите нужди в склад можете да изберете една от различните модели.

Опции за продукта

Свързани продукти