.

.

Подвесная Кошница за дрехи Fentec, Подвесная кош за бельо, Тънка Чанта за дрехи с Дръжки, Преносим Подвесная Кошница за дрехи, Окото Сверхпрочная Подвесная Чанта за др?

Подвесная Кошница за дрехи Fentec, Подвесная кош за бельо, Тънка Чанта за дрехи с Дръжки, Преносим Подвесная Кошница за дрехи,

BGN 15.99

Наличност
На склад

платно от полиестер 【Здрава кошница за дрехи】 Нашата подвесная кош за бельо, изработен от здрав плат и полиэстерового платна, трайна и силна, я не лесно да се скъса.Тази фина кошница за дрехи не съдържа агресивни химикали, токсини или вредни добавки, което е идеално за съхранение на дрехи, завивки, воали и меки играчки. 【Голям капацитет 57 л】 Подвесная кошница за дрехи с голям капацитет, размер 9,65" (Ш) x 15,75" (Д) x 23,23" (В).Можете да използвате тази количка за мръсно бельо, за да се опаковат мръсни дрехи семейство и включват я в пералнята. 【Сгъваем и преносим Кошница】Двойна кошница за дрехи може лесно да се сгъва в едно цяло.Той може да бъде изцяло сгънати в выдвижном чекмедже или за носене на ръка, когато той не се използва, за да пести място.Двете здрави дръжки позволяват лесно да носите тази чанта за дрехи, виси на врата, в пералнята.Подвесная кошница за дрехи с куки, които можем да закача на дръжката на вратата или на прът на гардероба, за да поддържа реда в бельо. 【Многофункционална Кошница за съхранение на】Можете да използвате переносную коша за пране за съхранение на допълнителни кърпи, завивки, дрехи, играчки и т. Тази количка за бельо в общежитието може да се използва не само у нас, но и в общежитието или колеж.Лесно сгъване и съхранение, за да се спести място, когато не ги използвате.Това може да ви помогне по-добре разгражда мръсни дрехи и да направите стаята чист и подреден. 【Предпоставка включва】 2 опаковки висящи кошници за бельо, 4 допълнителни куката, 1 година гаранция.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.Нашата сгъване чанта за бельо може да се носи с себе си за използване на открито.Той има по-голям капацитет, отколкото обикновен тънък контейнер за бельо количка.Подвесная количката е предназначена не само за съхраняване на мръсни дрехи, чаршаф, но и за съхранение на други малки неща, като чаршафи, играчки, кърпи и т. идеален за баня, дрешник и перално помещение, студентски общежития на колежа, и т.

Опции за продукта

Свързани продукти