.

.

Mobestech 5 бр. Калъф за Съхранение с Цифри и Множество Машина Допълнителна Облекло от Трикотаж-Носочными Изделия Деликатна Дрехи, Чанта За Дома Бикини Премия Бельо Око?

Mobestech 5 бр. Калъф за Съхранение с Цифри и Множество Машина Допълнителна Облекло от Трикотаж-Носочными Изделия Деликатна Дрехи,

BGN 3.00

Наличност
На склад

polyesterМрежести торби за дрехи : Имат различни размери, можете да изберете подходящия размер за поставяне на различни дрехи.Подходящ за бельо, сутиени, дрехи,.Чанта за пране на бельо : Тези чанти за пералня хигиенични и ги лесно се поддържат чисти.Дупки в материала са много малки, така че в тях не се заби деликатна бельо с мънистен или други украшения.Чанта за съхранение на чорапогащи : 5 торби за дрехи различни размери разделят бельо, пуловери, трикотаж, сутиени, бельо и детски дрехи една от друга, което ги прави по-чист и по-здравословен.Чанта за пране на сушилни за дрехи : Изработена от полиестер, безопасно и не избледнява, поддържа продължителна употреба.Мрежест чувал за пералня : - , дишаща материал от полиестерни влакна, здравословен и чист.дрехите от повреда.Това също може да бъде в сушилнята.Пратката включва 5 x торби за дрехи Характеристики -Размер на чанти за сутиен : 16x16 см /6,30x6,30 инча Мрежести торби за дрехи. - Торби за дрехи са заобиколени от вкара кърпа, която е добре направено, красиво и да отговаря на вашите нуждите в чантата за пералня. - Чанта за бельо не е предназначена за измиване на машината, но също така може да се използва като организатор за съхранение при пътуване, съдържа дрехите си в ред и да се опрости процеса на организиране на бельо за пътуване. чанта за съхранение на чорапогащи-Цилиндричен размер : 22x33 см / 8,66x12,99 инча Чанта за пране на сутиена. - Размер L : 50x60 см / 19,86x23,62 инча чанта за пране на бельо. - Размер S : 30х40 см / 11,81x15,74 инча чанта за дрехи. - Цвят : Синьо на окото чанта за бельо. - 5 торби за дрехи различни размери разделят бельо, пуловери, трикотаж, сутиени, бельо и детски дрехи, един от друг чрез чанта за организиране на съхранение при пътуване на по-чиста и полезна. - Дизайн с цип премиум-клас, сапун и вода, лесно преминават през отвора за оптимално почистване, повторно използване и пране на мълния. - Материал : Чанта за дрехи от полиестер.

Опции за продукта

Свързани продукти