.

.

LiteBee 12 бр. Защитно фолио за мебели, защита от надраскване, Защита от Котешки Драскотини, Защитни Лента за Краища на дивана за котки, Защитни фолиа за домашни любимци ?

LiteBee 12 бр. Защитно фолио за мебели, защита от надраскване, Защита от Котешки Драскотини, Защитни Лента за Краища на дивана

BGN 0.67

Наличност
На склад

【НАСЛАЖДАВАЙТЕ се на ЖИВОТА С КОТКАТА】 Разумна инвестиция в здравословното комуникация с котката - Разбира се, ще се сърди, когато вашата котка изтощава вашата собственостПрилагането на лепкава средство за защита от надраскване на мебелите, вие си запазвате връзката си, тъй като в тях вече няма място негативни емоции.Прекарайте качествено времето с котката си и забравете за негативен опит на общуване, вызванном разрушаването на вашите мебели. 【ПОЧТИ НЕВИДИМ】 - Нашите мебелни щитове от надраскване и за котки, предназначени да направят живота ви по-удобен и естетически привлекателна.Те ще защитят вашия диван от грозни дупки в обивке мебелите, без да се развалят цялостната атмосфера на интериора.Средства за защита от котешки драскотини LITEBEE furniture е прозрачна и не ще има никакви радикални промени във външния вид на вашите мебели. 【Лепкава без остатъци】 - LITEBEE разработи технология за залепване, която ви позволява да закача защитно средство от котешки драскотини по мебели, без никакви остатъци от лепило.Когато се замени защитни листове или напълно да ги премахнете, вие няма да видите следа от лепило в мебелната обивке.Нашите средства за защита мебели от котки, предназначена за защита на вашия диван, столове, матрак или други мебели от остри ноктите на вашия домашен любимец, а не за тяхното увреждане. Забележка : не се препоръчва за тапицерия от изкуствена или естествена кожа. 【12 ЛИСТА X-LARGE ОПАКОВКА】- Вие сте зает човек и нямам време да събира пъзели, опитвайки се да прилагат защитни калъфи за дивана, малък размер от котешки драскотини.С помощта на пластмасови диван капаци чаршаф X-Large размер 17 x 11 инча, можете лесно накроете половината подлакътник един чаршаф и ако е необходимо се добавят още една.В комплекта са включени 50 винтове за надеждно закрепване на защитен лист към корпуса на мебелите, за да не отвалился. 【50 винтове ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА фиксация】- Нашите калъфи за мека мебел за котки достатъчно лепкава, за да се дълго да стоят на обивке мебели.

Опции за продукта

Свързани продукти