.

.

Колани с храповиком Сверхпрочный, Безкрайни Прашка с храповиком, Стягивающие Колани за мотоциклети, Стоки, Багаж, Черна (20 Фута-10 опаковки)

Колани с храповиком Сверхпрочный, Безкрайни Прашка с храповиком, Стягивающие Колани за мотоциклети, Стоки, Багаж, Черна (20 Фута-10

BGN 24.66

Наличност
На склад

⭕Без куки : Дизайн каишка за ръка с храповиком без куки са подходящи за тези места, където куките да не се обърнеДизайн без кука позволява да се избегне надраскване на боята и метал. ⭕Висококачествено стяжное устройство : Безкраен колан от механизма на палеца е изработен от неръждаема стомана, покрити с цветен оцинковкой, притежават висока износоустойчивост, висока стабилност, висока устойчивост на корозия и може да издържа на различни механични повреди на системата по време на транспортиране и управление на използването. ⭕- Дълги найлонови ремъци : стягивающие колани са с дължина 20 фута и ширина 1 сантиметър.Регулируема дължина и лекота в управлението позволяват надеждно фиксиране на багаж и товари.Безкрайни ленти с храповиком са подходящи за автомобили от всички размери. ⭕ Висококачествен полиестер : Материал на каишка tork - полиестер най-високо качество.Трайно тъкане прави стяжные колани издръжливи и меки, с якост на опън 1760 лири (800 кг). ⭕Широко използвани приложения : Колани с механизма на палеца за тежки условия на работа, подходящи за закрепване на различни видове товари.Колани с механизма на палеца са подходящи за закрепване на багаж, обвързване на това, което искате, осигуряване на по-голяма сигурност и удобство в живота си. ⭕Без куки : Дизайн каишка за ръка с храповиком без куки са подходящи за тези места, където куките да не се обърне.Дизайн без кука позволява да се избегне надраскване на боята и метал. ⭕Висококачествено стяжное устройство : Безкраен колан от механизма на палеца е изработен от неръждаема стомана, покрити с цветен оцинковкой, притежават висока износоустойчивост, висока стабилност, висока устойчивост на корозия и може да издържа на различни механични повреди на системата по време на транспортиране и управление на използването. ⭕- Дълги найлонови ремъци : стягивающие колани са с дължина 20 фута и ширина 1 сантиметър.Регулируема дължина и лекота в управлението позволяват надеждно фиксиране на багаж и товари.Безкрайни ленти с храповиком са подходящи за автомобили от всички размери. ⭕ Висококачествен полиестер : Материал на каишка tork - полиестер най-високо качество.

Опции за продукта

Свързани продукти