.

.

Преносим Маточната Вентилатор за климатик Losyxiqi, Климатик за врата, Охлаждащ Персонален вентилатор За студен употреба / Сгъваема, с захранването от батерията 5000 ма ?

Преносим Маточната Вентилатор за климатик Losyxiqi, Климатик за врата, Охлаждащ Персонален вентилатор За студен употреба

BGN 2.33

Наличност
На склад

❄️【Бързо охлаждане】 За подобряване на ефективността, ние използваме 2 охлаждащи плоча, нова охлаждаща плоча TC06 може бързо да се охлади за 1 секунда, 3-бърза охлаждане позволява бързо охлаждане на камерата до 15 градуса ❄️【Сгъваем дизайн】 Благодарение на неговото усъвършенстване на предната част на маточната на вентилатора може да се сгъва, а размерът в сгънат вид е само половината от първоначалния си размер, който заема по-малко място и улеснява переноску, когато излизате на улицата или да сложите в раницата. Дизайн без остриета и ячеистая на окото, за да осигури сигурност и предотвратяват спутывание на косата.Мек силиконов материал може да се побере под всякакъв размер врата. ❄️【Защита на врата】на Шийката на фен оборудвана с масажна антивибрационной силиконова подплата с помощта на комбинация от гъвкава пластмаса и силикон материал, мека и регулируема под ъгъл, подходяща за различни хора, при това с чудесно чувство на износване. ❄️ 【Продължително хранене】 капацитет на батерията с капацитет 5000 mah осигурява 3-16 часа работа (в зависимост от скоростта) и може да бъде конфигуриран режим на естествен или студен въздух бутон на мишката върху самия продукт. ❄️【Led светлини за сцена】 са разположени отвън на две излъчватели и оборудвани с ярки другите респираторни лампи, какво ви прави най-якото и ярък акцент на цялата сцена, за да се постигне най-добрите резултати в нощта. ❄️【Опаковане и поддръжка на】 Подарък кутия Losyxiqi включва вентилатора за охлаждане на шийката на вентилатор, кабел за зареждане USB-C, ръководство на потребителя, а също така ние ви предоставяме функции безпроблемното обслужване на клиенти в рамките на 24 часа.Шиен фен може да компресирате от вътре и отвън, а ъгъла на наклон може да се регулира в зависимост от различна обиколката на врата.Различни ъгли за удобство на възрастни или деца, за да област студен компрес и кожата на шията е долепена един към друг за постигане на целта за цялостно охлаждане.

Опции за продукта

Свързани продукти