.

.

Тавана лампа YM небе с подово монтиране, Модерно осветление за фермерска къща, Тавана лампа с бяла тапицерия антични за кухня, трапезария, антре, спалня, дневна - 13 ин?

Тавана лампа YM небе с подово монтиране, Модерно осветление за фермерска къща, Тавана лампа с бяла тапицерия антични за кухня,

BGN 24.00

Наличност
На склад

Стил : Селска къща / Селска/ Под по-стари временаМатериал : Метал с бяло покритие, ръчно изработени.Основата на лампата с нажежаема жичка : E26. Напрежение : 120 V. Максимална мощност : 60 Вата. Диаметър : 13,25 инча Височина : 4,75 инча. 【Класически стил селска фермерска къща】 Тавана лампа с подово монтиране, изпълнени с метална абажуром под формата на четырехлистника, е антично бяло финишно покритие, атрактивен външен вид в ретро стил ретро и изискан чар, не избледняват, няма ръжда, здрав и издръжлив.Това осветление за фермерска къща може да е украса на пространството на дома си в земеделските производители, селски, реколта и крайбрежния стил. 【Широко приложение】 Тази лампа, разположен близо до тавана, подходящ за хол, трапезария, кухня, спалня, офис, антре, фоайе и всяко жилищно пространство. 【Базова изход E26 и различни лампи Друга атмосфера】 Модерен тавана лампа за фермерска къща разполага с 2 термостойкими стандартни контакти, ключове за лампи e26 (крушки в комплект не са включени), като лампи с нажежаема жичка, led, кфл и халогенни лампи (макс.Модерна farm барабанная полилей се регулира с помощта на регулируема лампа с нажежаема жичка и на ключа за регулиране на яркостта.Изберете крушка, която ви харесва, за украса на вашия дом. 【Високо качество и лесна инсталация】 Този тавана лампа за къща успешно е преминал многобройни проверка на тест, безопасно е и е здрава.Всички компоненти на този крайградски лампа внимателно подбрани, всички са направени на ръка.Идва с всички инструменти за монтаж на оборудване и ръководството за бързо инсталиране, за да се опрости и ускори процесът на инсталиране.Конструкция с отворено дъно улеснява лампи с нажежаема жичка. 【Мнения на клиенти със звезда 4,8 и гаранция за 100% удовлетвореност】 Ние се ангажираме да ви предоставим висококачествени осветителни тела и професионални услуги.Ако имате някакви въпроси относно нашите таван светильниках, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние бихме искали да ви предложи задоволително решение, стига то няма да бъде решено.

Опции за продукта

Свързани продукти