.

.

FEWOO Food Jar - Термос за Обяд от Неръждаема Стомана с вакуумна изолация на 27 грама, Херметични Контейнери за супа с пакет за гореща или студена храна (зелен)

FEWOO Food Jar - Термос за Обяд от Неръждаема Стомана с вакуумна изолация на 27 грама, Херметични Контейнери за супа с пакет

BGN 1.00

Наличност
На склад

【Висококачествен ХРАНИТЕЛЕН материал】 е Изработен от висококачествена хранителна марка 316 (най-високото ниво на качеството на храните), неръждаема стомана 304Не съдържа бисфенол А, PVC, нетоксичен. материал на по-високо качество осигурява безопасността на продуктите и здравето на хранителни продукти. 【ВАКУУМ ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН】 Обяд на контейнера за топла храна снабден с подобрена технология вакуумна изолация с двойни стени и технология за безпроблемна заваряване, което дава възможност за запазване на храната топла или студена до 12 часа. 【Стягане и лесно да се отваря】 В комплект със силиконов о-пръстен банка за хранене, напълно герметична, за да се предотврати случайно изтичане на информация.Запазете вашите домашни ястия-топли и свежи. 100% ПРОПУСКЛИВОСТ.Конструкция понижаване на налягането на въздуха улеснява неговото отваряне. 【УДОБЕН】 Широк дизайн на вратата опростява пълнене и почистване.Долната част на вътрешната страна на капака е изработен от неръждаема стомана, за да пластмаса не е в контакт с топла храна.Приложен е ИЗОЛИРАН ПАКЕТ за ОБЯД улеснява переноску. 【Практичен】 чудесно за деца, възрастни, на работното място, студенти, разходки, пътувания път, излети и отдих.Банка за хранене от неръждаема стомана също е добър избор за подарък. 【Забележка】 Възрастова група употреба на продукта : над 3 години.Банка за хранене от неръждаема стомана с двойни стени и вакуум изолация теглото 27 грама FEWOO - незаменим нещо за вашия активен начин на живот.Нашата банка за съхранение на продукти от неръждаема стомана, изработена в ярки цветове и има привлекателен външен вид от полиран метал.Защо да изберете хранителната буркан с изолация FEWOO от Неръждаема стомана?Материал премиум-клас е Изработен от висококачествена хранителна неръждаема стомана, не съдържа BPA и PVC, идеален за вашата здравословна диета.Технологията на вакуумни изоляцииособенности подобряване на технологията на вакуумна изолация с двойни стени позволяват да се запази храната топла и студена до 12 часа.

Опции за продукта

Свързани продукти