.

.

Zittop 3-Комплектен притежателя пръстени за телефон с въртене на 360 Градуса, Блестящ скоба за пръстите, дръжка, Поставка за смартфони, таблети, подложки (Розова маргари?

Zittop 3-Комплектен притежателя пръстени за телефон с въртене на 360 Градуса, Блестящ скоба за пръстите, дръжка, Поставка

BGN 3.96

Наличност
На склад

Пръстен за телефон с лайка са произведени от екологично чиста пластмаса и метал титуляр за пръстени за мобилен телефон-поставка, идеална за всички видове калъфи за мобилни телефониВие ще получите 3 серии притежателите на пръстени за телефон с различен цвят.Поставка за пръстени за пръстите се завърта на 360 градуса и се сгъва на 180 градуса, държач за пръстени за мобилен телефон може да ви помогне да настроите различни ъгли на телефона за четене, гледане на видео.Осветление телефонно обаждане за универсален притежателя на телефонен разговор-стойка за телефона позволява на едната ръка се докоснат до по-голям брой точки на екрана, предпазване от падане, подложки и т. Край пръстени осеяна с искрящи диаманти, а на повърхността на конзола е украсена с покритие покритие.В него ще изглеждате елегантно по време на партита, срещи и т. Особено впечатляващо.Здрав материал и силно лепило правят на коляно с пръстен за пръстите на лепкава, може да бъде сигурно придържайки се към задната част на таблети / телефони или да ги седалките; уверете се в простотата на инсталиране. (Моля, не дърпайте за поставка за пръстени, след като приклеите си по телефона, защото лепилото не е достатъчно лош вкус в рамките на следващите 24 часа. Титуляр на пръстените " Daisy е съвместима с всички смартфони, като i Phone 11 Pro Max, 11 Pro, i Phone 11, i Phone XS MAX, XR, XS, X, i Phone 10, i Phone 7/8, i Phone 7/8 Plus 6s / 6, i Phone 5s / 5c, Samsung SE 2020 г., Samsung Galaxy Note 20, Note 20 Ultra, S20, S20 Plus, S20 Ultra, S10 S10 Plus, S10 lite, Note 10, Note 10 Plus, Note 9, Note, 8, S9, S9 Plus, S8, S7, S7 Edge, S6, S6 Edge, S5, Note 5, LG Nexus, HTC, Sony, Nokia и други смартфони.

Опции за продукта

Свързани продукти