.

.

Средни Щипки за коса за Тънка коса, 1,5 Малки Фиби-Нокти за жени и момичета, Мат Двухрядные Затягаща Нескользящие Нокти за коса (10 бр)

Средни Щипки за коса за Тънка коса, 1,5 Малки Фиби-Нокти за жени и момичета, Мат Двухрядные Затягаща Нескользящие Нокти за

BGN 0.33

Наличност
На склад

Специална конструкция с двухрядными зъби : Нашите клипове, ноктите са от два реда ноктите - външни нокти, а след това още една двойка вътрешни нокти, които държат на вашите тънка или средна на плътност коса по-здраво, отколкото обикновените скоби за нокти, не соскальзываяПремиальное качество : Щипки за коса Medium claw са изработени от здрава пластмаса и надеждна метална пружина, което прави фиби за коса са по-трайни и издръжливи.Тези щипки за коса, покрити с матово покритие и лесно се отварят.Перфектната комбинация от цветове : 10 различни цвята по ваш избор, които се съчетават добре с ежедневните дрехи и правят своя образ по-прекрасен и стилен.Удобна шнола : Всяка шнола за коса тежи само 0,3 грама. суперлегкая, той е удобен за носене през целия ден, дори без да е наясно, че тя е в косата.Тя не ще свали косата и не пречи на кожата на главата.Правилният размер : Скоба за коса-нокът е 1.5 инча, това е средният размер за жени.Ако имате гъста или дълга коса, тази шнола може да не са всички на вашата коса, можете да я използвате, за да прическа във формата на половина от гредата.Ако имате тънка коса, можете да го използвате, за да закачите всички косата на зажиме.Материал : пластмаса и метал.Цвят : черен бял сив кафяв хакове зелен син розов, светло розово лилаво. Количество : 10 броя. запазва вашите тънка коса през целия ден. не предизвиква дискомфорт и не се дърпа. достатъчно здрав, да държи здраво.

Опции за продукта

Material:
Plastic and metal

Свързани продукти