.

.

Креативна Стенни Поставки за Саксии GANFANREN, Кухненска Дъска за Рязане, Закачалка за Кърпи, Подвесная Сушилня за Сливи, Поставка за Съдове (Цвят: A)

Креативна Стенни Поставки за Саксии GANFANREN, Кухненска Дъска за Рязане, Закачалка за Кърпи, Подвесная Сушилня за Сливи,

BGN 3.00

Наличност
На склад

Цветова класификация : бял и черенКапак / дъска за рязане бяла дъска може да се съхранява за удобство на почистване, а теглото е около 5 кг. макаронени изделия, без следи и не вреди на стената.Дръжте всички капаци, дъски за рязане, кърпи и т., Лепило може да се прилага върху гладки повърхности като стъкло, плочки, дървени дъски и т. на Класификация цветове : бяло и черно.Капак / дъска за рязане бяла дъска може да се съхранява за удобство на почистване, а теглото е около 5 кг. макаронени изделия, без следи и не вреди на стената.Дръжте всички капаци, дъски за рязане, кърпи и т., Лепило може да се прилага върху гладки повърхности като стъкло, плочки, дървени дъски и т., Размер : приблизително 24* 11 смМатериал : Iron Gross Тегло : 185 г Цветова класификация : бял и черен.Капак / дъска за рязане бяла дъска може да се съхранява за удобство на почистване, а теглото е около 5 кг. макаронени изделия, без следи и не вреди на стената.Дръжте всички капаци, дъски за рязане, кърпи и т., Лепило може да се прилага върху гладки повърхности като стъкло, плочки, дървени дъски и т. за Съхранение на по-ламинирано, с него по-лесно се справят и то по-практично.

Опции за продукта

Свързани продукти