.

.

Есенен Декор HMLIQRRY Знак на верандата, Банер на верандата с Надпис Happy есен, Листа, Висящи Банери, Флаг, Украса на Входната Врата на Деня на Благодарността за Дома, на Д?

Есенен Декор HMLIQRRY Знак на верандата, Банер на верандата с Надпис Happy есен, Листа, Висящи Банери, Флаг, Украса на Входната

BGN 2.33

Наличност
На склад

?【Предпоставка включва】 1 комплект включва 2 броя висящи банери happy fallВъншни есенни декорации са декорирани в съвременен стил фермерска къща и кънтри. ? 【 Здрав материал】 Есента знак е изработен от висококачествен полиестерен плат, устойчива на атмосферни влияния, многократно и здрав, лесно се съхранява и да носи със себе си.Вие дори можете да го използвате отново в сезона на прибиране на реколтата през следващата година. ?【Стандартен размер 】 Дължина банер на входната врата : 71 инча, ширина : 13 см, добавляющий топли нюанси и естествен чар.Чудесно за украса на врати, предна веранда, камина, двор, палуби, антре, лесно привлича вниманието на други. ?【Лесна инсталация】 имаме предварително определени от пръчки и въже, лесно можете да се мотае банери на верандата.Долу има 2 дупки за закрепване на някои тежки предмети, за да банер остана прав и не си година, уби от вятъра. ?【100% удовлетвореност】 : Нашата знак на верандата с есента реколта - вашата перфектна есен украса на открито.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема бързо и ефективно!.Банери на верандата се добавят топли нюанси и естествен чар на вашите лампа на бижутата за прибиране на реколтата.Прекрасен начин да поздравят своите гости и украса на входната врата към осеннему сезона за събиране на реколтата.Нека минувачи и съседи привлича вашето обстановка, насладете се на радост есенното прибиране на реколтата.Можете да изберете това, което ви харесва!.

Опции за продукта

Свързани продукти