.

.

Снимка на LIFEHAXTORE® в дървена рамка с абстрактно изкуство | Готова да бъде обесен- (Дървена рамка, многоцветен, 10 инча x 14 инча)

Снимка на LIFEHAXTORE® в дървена рамка с абстрактно изкуство | Готова да бъде обесен- (Дървена рамка, многоцветен, 10 инча x

BGN 20.67

Наличност
На склад

1 Абстрактното изкуство в напълно отворен за различни интерпретации.Абстрактно изкуство използва цвят, знак знаци, символи, форми и т., за да постигне своя ефект.Абстрактното изкуство да вярва в това, че той не дава пълния и точен образ визуална реалност.Вместо това, тези картини ще даде на зрителите възможност да надникнем в дълбините на картини и да се създаде история за това в ума си. Опаковката съдържа : UV-текстурированную картина с модерен художествен принтом в рамката (без стъкло). Готов за подвешиванию : дръж навсякъде с помощта на предварително прикачения подвесного стяга. Употреба : може да се използва за всекидневна, спалня, антре, столова, домашен интериор и като подарък. Висококачествен материал : Той идва с най-добрата в своя клас дъска МДФ.Картината в рамка от абстрактното изкуство.

Опции за продукта

Свързани продукти