.

.

8 бр. Поставки за напитки, Поглъщащ Кафе Поставка с държач, 8 Цвята, Памучни Тъкани Подложки за Журнального маса, Защита плотове, Набор на Каботажните за дома и бохо-д?

8 бр. Поставки за напитки, Поглъщащ Кафе Поставка с държач, 8 Цвята, Памучни Тъкани Подложки за Журнального маса, Защита плотове,

BGN 3.00

Наличност
На склад

【Памучни подложки ръчно изработени】 Поставка за напитки са изработени от мек памук, естествен за околната среда, лесно и впитывающего влагатаВ сравнение с керамична или стъклена поставка, тъканно поставка, не ще се разбие, като при това не поцарапает мебелите и плота на масата.Тези подложки за кафе е лесна за почистване и може да се използва повторно. 【Изчистен и функционален дизайн】Поставка за напитки 8 различни естествени цветове, уютен, минималистичен вид, който идеално ще се впишат във всеки интериор у дома.Нашите поставки за напитки, насочени към практичност и функционалност, можете да ги използвате в качеството на каботажните за напитки или изолационни подложки за защита на вашите мебели, плотове. 【Впитывающая поставка за напитки】 Поставка, обтянутая плътни, по-абсорбира влагата, от други керамични или силиконови подложки.Поставки за чаши за няколко секунди моментално се абсорбират и кондензат, гореща течност и малки отделят от чаша, запазват вашите мебели суха и не оставя следи по масата. 【Повод за прилагане на】Влакчета трайни и функционални, с добър размер - 4,3 инча, които могат да отговарят на различни чаши, като например банки, чаши и бутилки.Плетени подложки за задържани стил или стил бохо ще стане прекрасно допълнение към декора кухня, спалня, маса за хранене, бар или всяко кътче на дома. 【Лесна употреба】 вие ще получите 8 бр. с хлопковыми щанд с ръчно изработени 8 цвята и черно метален държач за подстаканников, можете внимателно да заложите всички влакчета на притежателя, когато те не се използват, за да направите дома си по-чист и елегантен.Поставка с държач - отличен избор за подарък за нов дом, ден на благодарността, Коледа, рожден ден, сватба парти, ден на майката.Висококачествени материали 100% памук. 8 бр каботажните 8 цвята.Практичен и очарователен.Функционални, не царапающиеся, абсорбиращи влагата подложки.имайте титуляр за подстаканников за съхранение.Подходящ за чаши за топли течности и замразени продукти, които може да абсорбира влагата.

Опции за продукта

Свързани продукти