.

.

Декоративен Поднос Cabilock Чиния за Торта Поставка За демонстрация на Кексчета много Нива на Кулата за Десерти Поставка за Печене на 2-Те Нива на Квадратен Поднос за С?

Декоративен Поднос Cabilock Чиния за Торта Поставка За демонстрация на Кексчета много Нива на Кулата за Десерти Поставка за Печене

BGN 9.99

Наличност
На склад

Стилен дизайн, подходящ за всички видове партита, като рожден ден, Коледа, Нова година и т, Той изглежда страхотно на всяко събитие, подчертава вашите сладкиши и отдавайки ги на общия фон.С елегантен външен вид и тънък изработка за по-добра визуална наслада.Изработен е от висококачествен материал, двуслойни, с голям капацитет, здрав за използване.Практичен държач за десерти може да се превърне в хубав подарък за вашите приятели, е необходим във всеки дом.Описание Поставка за торти, изработени от висококачествени материали за безопасно използване.Голяма капацитетът им позволява да побере много продукти, както и уникални дизайн и форма ги прави по-практични.Елегантен и изискан модел гарантира, че тя ще стане атрактивна украса за всеки празник като рожден ден, сватба, чай и т. Характеристики Цвят : златист Материал : желязо, керамика Размер : 21. 13 инча Помещение, включваща 1 бр. х поставка за торта.

Опции за продукта

Свързани продукти