.

.

36 БР. Водоустойчива Етикети за Бутилки, Етикети за сапун за ръце в Банята, Подвижни Почистващи Етикети за сапун, Лосион, шампоан и Балсам (3x3 инча)

36 БР. Водоустойчива Етикети за Бутилки, Етикети за сапун за ръце в Банята, Подвижни Почистващи Етикети за сапун, Лосион, шампоан

BGN 2.33

Наличност
На склад

【Предпоставка включва】- Ще получите 36 бр непромокаеми етикети за сапун.Етикети на бутилки, включват сапун за ръце, сапун за миене на съдове, лосион за ръце, дезинфектант за ръце, шампоан, балсам, универсално почистващо средство, дезинфекционен спрей, освежители за въздух, спрей с етерични масла, препарат за измиване на лицето и тялото. (12 стилове, по три във всяка).Достатъчно количество може да отговори на вашите различни нужди в ежедневната употреба и подмяна. 【Перфектен размер】 - 3x3 инча (7,6 см x 7.Подходящ за повечето размери на стъклени или пластмасови бутилки. 【Надеждно качество】- Етикети за бутилки не само красиво декорирани, но и отлични по качество, те са много гладко се придържат към бутилката, без мехурчета, им е трудно да мачкам.Това е необходимо, у дома, с тези етикети за баня ще ви бъде по-удобно да се разграничат и идентифицират.Проста стикер може да направи вашата баня и кухня по-организирани.Направете живота си по-комфортен, по-лесна и приятна. 【100% водоустойчив издател】- Етикети за баня, изработени от водоустойчив материал с лъскав слой от материал, който може да бъде водоустойчив и маслостойким, устойчиви на петна, не се деформират и не выцветать, може да се използва безопасно в банята, в кухнята и във влажна среда.Идеален за диспенсеров за душата!. 【Прост дизайн】- На тези непромокаеми етикетите за бутилки, изобразени прости, но ярки черни линии и ясни думи, те много лесно се четат на повърхността на стъклени или пластмасови бутилки и ни позволяват ясно да се разграничат различни течности.Стилен и семпъл дизайн може да даде своя дом деревенскую елегантност.Име на продукта : Водоустойчива етикети за стъклени бутилки.Размери на продукта : 3"X3"общ брой : 36 PCSPackage включва : препарат за съдовесапун за ръцедезинфектант за ръцелосион за ръцешампоанклиматикСредство за измиване на тялотоСредство за измиване на лицетоДезинфекционен спрейСпрей с етерични маслаОсвежители за въздухУниверсални почистващи Причините за избора ни : 1.

Опции за продукта

Свързани продукти