.

.

Контейнер за сапун за пътуване, препарат за съдове от 2 опаковки с капак, Преносим Държач за Сапун, Контейнер за съхранение на Сапун за Къмпинг, Баня на открито, Душ, ?

Контейнер за сапун за пътуване, препарат за съдове от 2 опаковки с капак, Преносим Държач за Сапун, Контейнер за съхранение на Сапун за

BGN 4.66

Наличност
На склад

【Една голяма и една малка сапунерка】 Тази matte препарат за съдове има два размера, един голям и един малък, подходящ за сапун обикновен размер,, а също и за по-малки парчета сапун с етерични масла, сапун за лицеМожете да сложите в един калъп сапун ще бъде на вашия любим шампоан-балсам или сапун, за да вземе със себе си в салона или пътуване. 【Лесен и удобен】 Този препарат за съдове има по-голямо пространство за сапун, а дъното е изпълнено с шарени влакчета, който ви позволява да съхранявате вода и сапун отделно, но при това няма да навреди на сапун, като двуслойни тава, на голяма площ, и ще бъде по-удобно почистване.В допълнение значение можете също така да вземете със себе си барове с шампоан и балсам. 【Добрата сапунерка за любителите на пътуване】 Можете да използвате тази сапун ястие за пътуване с любимия си сапун в пътя.Предлага се в два размера-голям и малък, за удобство на сортиране, той е идеален за това, за да вземе душ в къмпинга и го сложи в пътната чанта, особено ако можете да отидете на екскурзия с цялото си семейство. 【Не съдържа BPA】 : препарат за съдове изработени от здрав висококачествена пластмаса, не съдържат BPA.Здрав материал е водоустойчив и не се напуква и не се чупи лесно. 【Услуга】 : Вие ще получите две кутии за сапун, една голяма и една малка.Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни, ние сме на разположение 24 часа в денонощието. 【Една голяма и една малка сапунерка】 Тази matte препарат за съдове има два размера, един голям и един малък, подходящ за сапун обикновен размер,, а също и за по-малки парчета сапун с етерични масла, сапун за лице.Можете да сложите в един калъп сапун ще бъде на вашия любим шампоан-балсам или сапун, за да вземе със себе си в салона или пътуване. 【Лесен и удобен】 Този препарат за съдове има по-голямо пространство за сапун, а дъното е изпълнено с шарени влакчета, който ви позволява да съхранявате вода и сапун отделно, но при това няма да навреди на сапун, като двуслойни тава, на голяма площ, и ще бъде по-удобно почистване.

Опции за продукта

Свързани продукти