.

.

Розово Цвете на Фона честит Рожден Ден на Фона на Банер 7x5ft Момиче на Парти за Запознанства Снимка Фон Украса Обручальный Торта Маса Банер Фотобудка Студиен Подпор?

Розово Цвете на Фона честит Рожден Ден на Фона на Банер 7x5ft Момиче на Парти за Запознанства Снимка Фон Украса Обручальный Торта

BGN 1.67

Наличност
На склад

【Материал от полиестер】 Банери за партита на заден план, изработени от здрав полиестерен платПовърхността е много гладка, не показващи, устойчиво на надраскване, счупвания, водоустойчива и устойчива към образуване на бръчки. 【Ярки цветове】 Нашите сървърни банери, отпечатани в пълен цвят с използването на висококачествени водостойких мастила, устойчиви на uv радиация, за да постигне най-добри резултати за печат. 【Характеристики】 Ясен образ с висока резолюция, без отражения и избледняване, лесно, трайно, безшевно, лесен за носене, може да се почистват с вода, лесно се поддържат чисти. 【Широко приложение】 Ни фон е идеален за рождени дни, празнични партита, абитуриентски бал, сватба, юбилей, детско душата и още много други.Идеален за вътрешно и външно използване. 【Удовлетворенный услуги】 Ние работим усилено, за да предостави най-добрите услуги и подобряване на качеството на пазаруване за нашите клиенти.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Материал от полиестер】 Банери за партита на заден план, изработени от здрав полиестерен плат.Повърхността е много гладка, не показващи, устойчиво на надраскване, счупвания, водоустойчива и устойчива към образуване на бръчки. 【Ярки цветове】 Нашите сървърни банери, отпечатани в пълен цвят с използването на висококачествени водостойких мастила, устойчиви на uv радиация, за да постигне най-добри резултати за печат. 【Характеристики】 Ясен образ с висока резолюция, без отражения и избледняване, лесно, трайно, безшевно, лесен за носене, може да се почистват с вода, лесно се поддържат чисти. 【Широко приложение】 Ни фон е идеален за рождени дни, празнични партита, абитуриентски бал, сватба, юбилей, детско душата и още много други.Идеален за вътрешно и външно използване. 【Удовлетворенный услуги】 Ние работим усилено, за да предостави най-добрите услуги и подобряване на качеството на пазаруване за нашите клиенти.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Опции за продукта

Свързани продукти