.

.

KIDZLIKE Подаръци за Свети Валентин, за деца - 28 Опаковки Поздравителни картички с Самолетиками от Стиропор за момчета и Момичета, Играчки за Свети Валентин, Подаръци з?

KIDZLIKE Подаръци за Свети Валентин, за деца - 28 Опаковки Поздравителни картички с Самолетиками от Стиропор за момчета и Момичета,

BGN 60.86

Наличност
На склад

【Суперценный набор от】-Нашия подаръчен комплект от 28 валентинок с игрушечным самолетиком от стиропор, състоящ се от 28 парчета самолетиков от стиропор, 28 парчета поздравителни картички; 7 различни дизайни самолетиков от стиропор и поздравителни картички; който е идеален за бебешки партита, награди за обмен на класове, подаръци за рожден ден, празнични подаръци, подарък чанти; Децата ще се радват на тях по цял ден! 【Детски играчки】 лека и мека пенопластовый самолет може да лети на закрито или на открито; цветен дизайн също може да стане добър начин за привличане на вниманието на детето; децата могат да посоревноваться, който ще ги накара самолет лети по-далеч или по-високи, което ще достави огромно удоволствие както на момчетата, така и момичетата. 【Идеален подарък за обмен на】 Нашите 28 опаковки пяна дъски самолетиков идеално се съчетават с поздравителни картички.На всяка поздравителна картичка може да напишете името на най-добрия си приятел и да я изпрати като подарък, за укрепване на приятелството си.Идеален подарък за момичета и момчета, за да станем приятели и да развият своите социални умения. 【Безопасността на 7 различни дизайни за пяна дъски самолетиков и поздравителни картички; което е много удобно за детски партита, награди за обмен на класове, подаръци за рожден ден, празнични подаръци, подарък чанти; Децата ще се радват на това цял един ден на шега!. 【Детски играчки】 лека и мека пенопластовый самолет може да лети на закрито или на открито; цветен дизайн също може да стане добър начин за привличане на вниманието на детето; децата могат да посоревноваться, който ще ги накара самолет лети по-далеч или по-високи, което ще достави огромно удоволствие както на момчетата, така и момичетата. 【Идеален подарък за обмен на】 Нашите 28 опаковки пяна дъски самолетиков идеално се съчетават с поздравителни картички.На всяка поздравителна картичка може да напишете името на най-добрия си приятел и да я изпрати като подарък, за укрепване на приятелството си.

Опции за продукта

Свързани продукти