.

.

Калъф JETech Slim Fit за Motorola Moto G Power 5G 2023 6,5 инча, тънък защитен калъф от мек TPU с матово покритие, устойчив на удари (черен)

Калъф JETech Slim Fit за Motorola Moto G Power 5G 2023 6,5 инча, тънък защитен калъф от мек TPU с матово покритие, устойчив на удари (черен)

BGN 2.00

Наличност
На склад

[Съвместимост] Предназначена единствено за Motorola Moto G Power 5 G 2023 с размер 6,5 инчаМоля, проверете модела на вашия телефон, преди да купите. [Тънък и стилен] Този монтиране калъф, изпълнен в корпус джобен размер, не придава на телефона си, и допълнителен обем, а благодарение на обтекаемому дизайн на ръбовете на вашия телефон изглежда елегантно и стилно. [Премиум TPU] Гъвкав калъф за телефон от TPU с повишен ъгли защитава вашето устройство от ежедневните падения, удари и надраскване, както и осигурява допълнителна защита благодарение на повдигната краищата на екрана. [Матирано покритие] Благодарение на матово покритие на задния панел на корпуса е отличен противопоставя досадни пръстови отпечатъци и маслен петна, осигурявайки едновременно здрав и удобен захват. [Лесен за употреба] Точни деколтета, за динамика, бутони и камери.И лесно можете да получите достъп до всички функции и бутоните за управление на вашия телефон. [Съвместимост] Предназначена единствено за Motorola Moto G Power 5 G 2023 с размер 6,5 инча.Моля, проверете модела на вашия телефон, преди да купите. [Тънък и стилен] Този монтиране калъф, изпълнен в корпус джобен размер, не придава на телефона си, и допълнителен обем, а благодарение на обтекаемому дизайн на ръбовете на вашия телефон изглежда елегантно и стилно. [Премиум TPU] Гъвкав калъф за телефон от TPU с повишен ъгли защитава вашето устройство от ежедневните падения, удари и надраскване, както и осигурява допълнителна защита благодарение на повдигната краищата на екрана. [Матирано покритие] Благодарение на матово покритие на задния панел на корпуса е отличен противопоставя досадни пръстови отпечатъци и маслен петна, осигурявайки едновременно здрав и удобен захват. [Лесен за употреба] Точни деколтета, за динамика, бутони и камери.И лесно можете да получите достъп до всички функции и бутоните за управление на вашия телефон.Калъф JETech Slim Fit за Motorola Moto G Power 5 G 2023 с размер 6,5 инча, тънък защитен калъф от мек TPU с матово покритие, устойчив на удари.

Опции за продукта

Свързани продукти