.

.

LSTCPGLAI 2 бр. съда за вода във формата на Костенурка, съд за вода под формата на Влечуго, което се използва за Ядене и пиене домашни любимци Костенурка, Царевица, Змия (з?

LSTCPGLAI 2 бр. съда за вода във формата на Костенурка, съд за вода под формата на Влечуго, което се използва за Ядене и пиене

BGN 2.62

Наличност
На склад

Лесна употреба : Благодарение на гладка повърхност и шарени текстура купа за влечуги, лесно се мият и тя бързо изсъхва съда за храна за влечуги, 2 различни размера в зависимост от вашите нужди, вие можете да изберете размер в съответствие с нуждите на вашия домашен любимец.Материал : Изработен е от висококачествена пластмаса, безопасно и действително нетоксичен, трайни, лесни за почистване, не тече, лесно почистване и бързо изсъхва.Размер на продукта : Външен размер за малки размери - 3,78 "Д х 1,77"Ш х 0,39"В, с вътрешна височина : 0,31". Външен размер за среден размер - 5,78 "Д х 2,75 "Ш х 0,47"В, с вътрешна височина : 0,39".Широко се използва : Подходящ за всички видове костенурки, както и за хамстери, гущери, змии и други малки влечуги, осигурява на вашия домашен любимец чиста среда за хранене.Купички за вода leaf reptile food с гладка повърхност и раирана шарка лесни за почистване и изсъхват бързо.

Опции за продукта

Свързани продукти