.

.

synia/ Дрехи за малките момичета, Върхове рубчик с дълги ръкави, Тениска с флорални принтом късометражни филми на Подтяжках + Превръзка на главата, Комплект дрехи (Беж?

synia/ Дрехи за малките момичета, Върхове рубчик с дълги ръкави, Тениска с флорални принтом късометражни филми на Подтяжках

BGN 0.33

Наличност
На склад

Материали осигуряват най-добрия опит на носенеМека, дишаща и еластична, за кожата на Вашето бебе.Могат да се перат както на ръка, така и на пишеща машина.Едни и същи за семейството Меки коледни пижами За момичета, еднакви пижами за мама, еднакви летни костюми, Еднакви семейни пижами за сестрите, есенни коледна пижама с дълги ръкави за момичета.Пратката включва : 1 бр. къси панталони + 1 бр. превръзки на главата, първите коледни тоалети за Близнаци, панталони за момичета, 3 6, комплекти, дрехи за момиченца, 3 6, детски дрехи, пижами за момичета от 4 години.Върховете в рубчик с дълъг ръкав, къси панталони за подтяжках с волани и превръзка на главата си, много сладък и очарователни. 4, 5 Комплекти дрехи за момичета, панталони, пижами, коледни дрешки за момчета от 2 години, 6 комплекта дрехи за момичета-близнаци, дрехи за малките момичета. подходящи за ежедневието, за отдих и развлечения, фотография, семейна сбирка, душата на дете, на фестивала и подарък за рожден ден и т. 3, 6 месечни комплекти за момичета, играчка за момичета, 5, 6 Комплект за малки момичета, костюм с дълги ръкави за момчета, 4 предмета, размера на дрехи за момичета 8. Моля, имайте предвид малката разлика в 1-3 см от ръчно измерване и малко отклонение цветове за различни настройки на дисплея. Пролетно облекло за момичета на 18 месеца, облекло за момичета 3-6 месеца, пижами за момчета 6-9 месеца, дрехи за малките момичета, сладки еднакви пижами за цялото семейство.Материали осигуряват най-добрия опит на носене.Мека, дишаща и еластична, за кожата на Вашето бебе.Могат да се перат както на ръка, така и на пишеща машина.Едни и същи за семейството Меки коледни пижами За момичета, еднакви пижами за мама, еднакви летни костюми, Еднакви семейни пижами за сестрите, есенни коледна пижама с дълги ръкави за момичета.Пратката включва : 1 бр. къси панталони + 1 бр. превръзки на главата, първите коледни тоалети за Близнаци, панталони за момичета, 3 6, комплекти, дрехи за момиченца, 3 6, детски дрехи, пижами за момичета от 4 години.

Опции за продукта

Свързани продукти