.

.

Angoily Хардуер Набор от Инструменти, Преносими Набор от Инструменти, Преносими Кутия за съхранение на Разтегателен Тавата 1бр Скоростна Тава за Инструменти Органайз?

Angoily Хардуер Набор от Инструменти, Преносими Набор от Инструменти, Преносими Кутия за съхранение на Разтегателен Тавата 1бр Скоростна

BGN 2.33

Наличност
На склад

Калъф за съхранение на инструменти : добре Обмислен и удобен дизайн, удобна дръжка, здрава и устойчиваРемонт на кутия за инструменти : Моля, въртящ се вал от неръждаема стомана, ефективна ръжда и предотвратяване.Преносим кутия за инструменти : Използвайте въртящ се вал от неръждаема стомана, ефективна ръжда и предотвратяване.Набор от инструменти : high-performance и удароустойчив, добре предпазва вашия инструмент.Прибиращ се кутия за инструменти : Отлично качество на изработката, здрав и практичен за по-дълга употреба.Списък на пакетите 1 x Кутия за съхранение Характеристики - Цвят : черен Хардуер кутии Контейнери-организаторите. - Материал : Пластмасов Контейнер за съхранение на инструменти. - Разумно проектирана обтегач за лесно отваряне и удобно захващане кутия за инструменти на открито. - Лек, преносим и лесен за переноске.Вземете със себе си по-удобен за вас калъф за съхранение на инструменти. - Висока якост и устойчивост на удар, добре защитават вашия инструментален комплект инструменти. - С голям капацитет и фина обработка, лесен за употреба, за безопасно съхранение чекмеджето за съхранение на инструменти.97 см пластмасова кутия за инструменти. - Произведен от висококачествена пластмаса, продукт е безопасен и траен за продължителна употреба калъф за инструменти.Информация за стоки Външен кутия за инструменти за многократна употреба, преносим, с голям капацитет, практичен - всички тези предимства, които искате да получите от кутия за съхранение на инструменти, се намират тук.Кутия за съхранение, Изработен от висококачествен материал, продуктът е устойчив на удар.Кутия-органайзер за съхранение ще бъде по-удобно за вас.Тави за съхранение на риболовни принадлежности Голям капацитет, лесно да ги носите със себе си за дръжката.

Опции за продукта

Свързани продукти