.

.

2 пакет осветление за картини, Акумулаторна с дистанционно управление, Осветление за изготвяне на батерии за показване на произведения на изкуството, Изцяло Метал?

2 пакет осветление за картини, Акумулаторна с дистанционно управление, Осветление за изготвяне на батерии за показване на произведения

BGN 1.67

Наличност
На склад

[2 опаковки 13-инчов подсветка за снимки акумулаторни] Вградена акумулаторна батерия с капацитет 5000 mah, не изисква свързване на проводник или на електричествоЗарежда се чрез USB-кабел за зареждане Type-C (включени в комплекта).Светлинен панел с прикрепена към скобата, може лесно да се свали за зареждане. [Led безжична лампа за рисуване с 3 цветя осветление] Подсветка за снимки с 3 вида осветление : топло светлината / естествена светлина / бяла светлина, които са подходящи за всяко място и на всяка заявка осветление. [Настройка на яркостта и настройка на таймер], Яркостта на всички цветове осветление може да се регулира в диапазона от 10% до 100% и инсталира автоматично изключване таймер 15 мин. с помощта на дистанционно управление. [2 превключване на режима] Управление на осветление на изображението с помощта на дистанционното управление или натиснете бутон вътре в светлинния панел.Можете да изберете различни цветове, осветление и конфигуриране на таймер за настройка на яркостта. [Опаковъчен лист] Подсветка за снимки x2; дистанционно управление x 2; Usb кабел x 2; Опаковка винтове x2; Ръководство на потребителя x1. [Спецификация] 13-инчов светлинен панел, 8-инчов скоба, 300 лумена супер ярък е идеален за 40-инчови снимки, картини, произведения на изкуството и т. 2 W, 5-2А, една седалка, всички метални неща. 2 опаковане на 13-инчовата подсветка за снимки.

Опции за продукта

Свързани продукти