.

.

FOMIYES 7 Роли Изолационна лента за мигли, Микропореста Лента, Аксесоари за Мигли на Лента за Удължаване на Мигли на Лента за Удължаване на мигли на Лента за грижа за оч?

FOMIYES 7 Роли Изолационна лента за мигли, Микропореста Лента, Аксесоари за Мигли на Лента за Удължаване на Мигли на Лента за

BGN 2.67

Наличност
На склад

Консумативи : ?[Опаковане лента за изграждане на миглите] : Вие ще получите 7 роли самозалепваща се тъкан лента за удължаване на мигли, всяка ролка лента с ширина 0,5 инча и дължина около 10 метра компактен и лесен за переноске.Той може да отговори на различните нужди в живота си. Тенията : е Направена от висококачествен и приятен за кожата нетъкан текстил, практично и безопасно за използване.Тайна за изграждане на миглите : Отличен лента за изграждане на миглите за салон за красота, лично ползване и много други.Лентата за мигли : еластична, добре опъната, приятна за кожата и е удобен за използване, няма да навреди на вашата кожа.Тъканта лента за удължаване на мигли : - След пълното усвояване на пот или влага не е необходимо да почиствате лента, просто изхвърлете я.Списък с пакети 7 x ролки, ленти Характеристики -Размер : Около 5,10 X5,10 X1,20 см / 2,00 X2,00 X0,47 инча Аксесоари за мигли. -Материал : Нетъкан текстилен тайна за изграждане на миглите -Тя има широка гама от приложения, разширения на миглите, козметични маски за грим на главата. -Изключително гъвкава и креативна, добър вискозитет, висока пропускливост, поради което ролки нетканой ленти лесно се разкъсват. -Подходящ за салон за грим, козметични студия, гримьор, професионална употреба и лична употреба, дишаща микропористой лента за мигли. -Това е задължителен аксесоар за нанасяне на пластика на мигли, вие го заслужавате!Тъкани панделки -В комплекта са включени достатъчно на брой ролки с лента, достатъчно за посрещане на дългосрочни нужди в лентата за удължаване на миглите.Описание на продукта Дишаща лента за мигли Този продукт е набор от ваксинираните ленти за мигли, които са изработени от нетъкан текстил, безопасно и дишаща.Дъвка за салон Силни и нежни.Ролки козметична лента са подходящи за залепване на клепачите и под очите за съраунд удължаване на миглите.

Опции за продукта

Свързани продукти