.

.

Гъби и Неонова реклама с регулируема Яркост Неонови Светлини Означения Гъбични led Табели за Спални Стенни Неонови Светещи Надписи за Детска Стая-Детска Стая Домаш?

Гъби и Неонова реклама с регулируема Яркост Неонови Светлини Означения Гъбични led Табели за Спални Стенни Неонови Светещи Надписи за

BGN 1.00

Наличност
На склад

?Неонова реклама на "Гъба" : Добавете спокойната атмосфера в стаята си с помощта на тази очарователна led табели "гъба" с уникални неонови светлини "гъба", които мигновено осветяване на стаята и излъчва детско забавлениеАко все още търсите стенни декорации за нейната стая, не пропускайте нашите атрактивни светещи табели във формата на гъби за декора на стените!. ?Plug и play : форма на гъба неонови стенни лампи за спалня с висококачествена акрилна бяла дъска с две предварително предварително пробити дупки, които са лесни за инсталиране, и да се движат с помощта на веригата (с дължина 20 инча), включена в пакета за доставка.Просто се дръж на неонова крушка "гъба" там, където трябва да се украсяват, и да се включите в контакта и ще можете да се насладите на магическа атмосфера на светлина неон стенните надписи "гъба". ✅ Сигурен и издръжлив : Нашите светещи led неонови надписи грибовидная тръба не се нагрява, спокоен и тих, светлина, чист, светъл, но не ослепителна.Всяка неонова реклама се захранва от USB-кабел (7,1 метра /160см), което прави неонова реклама на "гъба" - безопасни и по-дълготрайни, в сравнение с традиционните стенни осветителни тела, без риск от счупване на стъкло. ? Различни поводи и творчески подаръци : Тази неонова реклама с гъби за декора на стените си, за да проверите за стая на момчета или момичета, а също така и за спалня, дневна, офис, прозорци, апартаменти, табели, игри стая, на партито по случай рождения ден на, игрална зала и др, добавяне на забавни и елементи за индивидуалност на всяко пространство.Ние подадим ви тези означения с гъбични неонови светлини в красива кутия, която можете да използвате като креативен подарък за рождени дни, Коледа, сватби и празнични подаръци за украса на гъбични светлини. ? Следпродажбено обслужване : Нашата стенни led табела във формата на гъба предоставя цялостна послепродажную подкрепа.Ако се сблъскате с някакви проблеми в процеса на покупката, моля не се колебайте да се свържете с нашия екип, който ще направи всичко възможно, за да ви помогне да решите всички проблеми и да гарантира, че вашият пазаруване е приятно и безпроблемно.

Опции за продукта

Свързани продукти