.

.

Найлонова чанта-карго Nite Ize за мобилен телефон LG Stylo 6, Здрав, Въртяща се на 360 градуса Кобур с клип за колан, подходяща за мобилен телефон (Otterbox Commuter)

Найлонова чанта-карго Nite Ize за мобилен телефон LG Stylo 6, Здрав, Въртяща се на 360 градуса Кобур с клип за колан, подходяща

BGN 19.09

Наличност
На склад

В този удължен калъф са поставени на фини, или обемисти седалките за вашия LG Stylo 6 Той е оборудван с патентована гъвкав клипс, който здраво се закрепва на върха и под колана си или с къси панталони, джобове на панталоните, в джоба, един вътре за телефон, както и друга лична карта, пари в брой и кредитни карти, за допълнително удобство.Изключително здрав балистични полипропилен, тежкотоварни фиксиран колан, въртящ се на 360 градуса.Външни размери : Височина-4,25 инча. Ширина 7,4 инча. Дълбочина 1,5 инча. (Калъф Otterbox В комплекта не са включени!!!) просто демонстрация.Вътрешната украса е направена от мека неопреновой плат с капак велкро отпред.За строителство / Вик / Военни / механици / градски работници, Техническо обслужване на автомобили / Промишлени / Полицаи / Пожарникар / Дърводелци / коммунальщиков и т. В този удължен калъф са поставени на фини, или обемисти седалките за вашия LG Stylo 6. Той е оборудван с патентована гъвкав клипс, който здраво се закрепва на върха и под колана си или с къси панталони, джобове на панталоните, в джоба, един вътре за телефон, както и друга лична карта, пари в брой и кредитни карти, за допълнително удобство.Изключително здрав балистични полипропилен, тежкотоварни фиксиран колан, въртящ се на 360 градуса.Външни размери : Височина-4,25 инча. Ширина 7,4 инча. Дълбочина 1,5 инча. (Калъф Otterbox В комплекта не са включени!!!) просто демонстрация.Вътрешната украса е направена от мека неопреновой плат с капак велкро отпред.За строителство / вик / военни / механици / градски работници, услуги / индустриалци / полицаи / пожарникар / дърводелци / спомагателни работници и т. Осигурете максимална защита на вашия смартфон LG Stylo 6 (2020 г.) (калъф Otterbox в комплекта не са включени) благодарение на този разширен чехлу Nite Ize XX-голям хоризонтално чехлу-кобура с най-високо качество.Изработен от изключително трайни нейлонового балистични полипропилен с висока плътност пяна EVA, той е отличен абсорбира удара и предпазва вашите вещи от устойчив на атмосферни влияния.

Опции за продукта

Свързани продукти