.

.

zxb-shop Четка за тоалетна и Притежателя / Четка с дълга дръжка, с Ярки Керамични Проста Кръгла Четка За Тоалетна, Набор от Тоалетни Четки с Неутрална Щетинной Глава, Че?

zxb-shop Четка за тоалетна и Притежателя / Четка с дълга дръжка, с Ярки Керамични Проста Кръгла Четка За Тоалетна, Набор от Тоалетни

BGN 44.93

Наличност
На склад

Компактен дизайн : компактен дизайн, подходяща за тесни бани, лесно укладываемая, идеален за половинных и пълни вана, стаи за гости, бани, тоалетни; за семейства, апартаменти, спалниДръжката е изработена от висококачествени материали.Лесен и удобен в обращение по време на употреба, което предотвратява увреждане на застекленного тоалетна. Нескользящая определяне на вътрешната резба, глава на четка не е толкова лесно пада, когато се използва.Свалящ замяна глава на четка от PVC за лесно почистване без увреждане на глазура за тоалетна.Светъл глазурованное керамично основата придава устойчивост на земята, без да се притеснявате за сваливании.Ако имате някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се опитаме да решим проблемите си и да направи вашият тоалет е по-добре от всякога!Име на продукта : Четка за тоалетна Применимая среда : Баня Материал изделия : керамика Начин на инсталация : без перфорация пример : 1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради измервания ръчно може да възникне грешка в 0-3 виж извинете 2. Стоки, различни от тоалетни четки, не са включени в снимките на продукта. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят леки хроматични аберации, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено, изпращаме в рамките на 1-3 дни, за очаквания час на пристигането си е 9-15 дни.

Опции за продукта

Свързани продукти