.

.

N/A Комплект, Черен, Бял, С Граница, Акрилни Органайзер За Грим, Козметични Държач за Инструменти За Грим, Кутия за Съхранение на Перли, Четка, Аксесоар, Органайзер, Ку?

N/A Комплект, Черен, Бял, С Граница, Акрилни Органайзер За Грим, Козметични Държач за Инструменти За Грим, Кутия за Съхранение на Перли,

BGN 0.67

Наличност
На склад

Материал : Закалено стъкло + ABSФункция : прахоустойчив и водоустойчив. Размер : дължина 9,5 ширина 10 височина 21 виж Определяне : украса меки дрехи за дома, мебели за работния плот, интериор, сватбен реквизит.Подходящ за съхранение на четки за грим, козметика, четка за зъби, писалки-моливи, канцеларски материали и т. Материал : Закалено стъкло + ABS.Функция : прахоустойчив и водоустойчив. Размер : дължина 9,5 ширина 10 височина 21 виж Определяне : украса меки дрехи за дома, мебели за работния плот, интериор, сватбен реквизит.Подходящ за съхранение на четки за грим, козметика, четка за зъби, писалки-моливи, канцеларски материали и т. Име на продукта : Кофа за съхранение на четки за грим, Цвят : черен, бял Материал : закалено стъкло + ABS Функция : прахоустойчив и водоустойчив Размер : дължина 9,5 ширина 10, височина 21 см Цел : украса меки дрехи за дома, мебели за работния плот, предмети на сватбен реквизит.Подходящ за съхранение на четки за грим, козметика, четка за зъби, писалки-моливи, канцеларски материали и т., на Помещение включва : 1 * Държач за четки за грим (не съдържа четки за грим и други аксесоари) Забележка : Моля, имайте предвид разликата в 2-3 см в зависимост от ръчно измерване.Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркост на светлината.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.

Опции за продукта

Свързани продукти