.

.

Комплект кутии за управление на кабели 3 Размера, кутия-органайзер за скриване на кабели, подложки за хранене, Електрически кабел от телевизори, компютри - Електрич?

Комплект кутии за управление на кабели 3 Размера, кутия-органайзер за скриване на кабели, подложки за хранене, Електрически кабел от телевизори,

BGN 14.09

Наличност
На склад

3 РазмераОрганизиране на кабели.Кутия за кабел за захранване. 2-нива от масивно Дърво.Издържа товар до 45 килограма. Естествено дърво.Монтиран на стената. 16 Парчета с размер 3x3 инча. 3 РАЗЛИЧНИ РАЗМЕРА на Кутия за управление на кабели е голям (16 "x 6"x 5,3"), средна (12,6 x 5,3"x 5") и малка (9 "x 4"x 4,7").Те са подходящи за обекти на повечето размери и имат голямо пространство за съхранение на всички мрежови устройства, включително няколко розетки, ел. кабели, адаптери, разветвителей и много други.БЕЗОПАСНА за ДЕЦАТА КОНСТРУКЦИЯ - В кутия-органайзер за кабели се съхраняват и се крият опасни щепсели, кабели, тампони захранване и кабели.Той е снабден с куки в двата края, така че децата не могат да го отворите, защита на децата и домашните любимци от захранващи кабели и други електрически съоръжения.ВЕНТИЛАЦИОННА и НЕСКОЛЬЗЯЩЕЕ ОСНОВА - От двете страни на кабелната кутия на всеки край има по-големи дупки, които позволяват на шнурам лесно се проведе, поддържане на спретнат външен вид.Пет нескользящих причина подобряване на сцепление, което го прави отличен за скриване на телевизионни кабели у дома или като десктоп решения за управление на кабели в офиса.СИГУРНОСТ и ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ - Кабелен организатор е изработен от висококачествен материал ABS, че го прави здрав, въздействие, электробезопасным, огън, устойчиви и водоустойчив.Това ви позволява безопасно управление и настройка на организация за свързване на кабели, или процесът на пречистване.КАБЕЛНИ ПРЕВРЪЗКИ КАБЕЛНИ СКОБИ - Сплъстена и отслабена кабели могат лесно да доведат до аварии и повреди.Във всяка кутия се предлагат десет многократно кабелни основи и четири кабелни стяга, които помагат за подреждане на кабелите и премахване на целия си кабелен хаос. 3 РАЗЛИЧНИ РАЗМЕРА на Кутия за управление на кабели е голям (16 "x 6"x 5,3"), средна (12,6 x 5,3"x 5") и малка (9 "x 4"x 4,7").Те са подходящи за обекти на повечето размери и имат голямо пространство за съхранение на всички мрежови устройства, включително няколко розетки, ел. кабели, адаптери, разветвителей и много други.

Опции за продукта

Свързани продукти