.

.

Стилен калъф Troniker за AirPods Pro 2 Case (2022)/AirPods Pro Case (2019) с Брелоком за Жени, Момичета, Мъже, устойчив на удари Защитен калъф за цялото тяло за Airpods Pro 2nd/1st (Съзвездие)

Стилен калъф Troniker за AirPods Pro 2 Case (2022)/AirPods Pro Case (2019) с Брелоком за Жени, Момичета, Мъже, устойчив на удари Защитен калъф

BGN 4.80

Наличност
На склад

Съвместим с калъф Air Pods Pro 2 (2022) / Air Pods Pro Case (2019)Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките.Уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог.Моля се допуска разликата в 2-3 мм от ръчно измерване.Ако имате някакви въпроси, моля, уведомете ни и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне.Благодарим ви, че посетихте нашия магазин. [Идеална за засаждане и най-добрият подарък] Калъф за Air Pods pro 2nd /1st защитни калъфи са изработени от вносни висококачествени твърд материал TPU с уникални щампи, който е специално разработен за Apple Air Pods Pro 2 и своята практика за зареждане на Air Pods Pro.Това е идеален подарък за всеки повод. [Пълна защита] Напълно затворена конструкция защитава вашите Apple Air Pods.Калъф за зареждане на Airpods Pro 2nd / 1st е защитен от повреди и драскотини, е с гладко покритие, което не се отстранява при ежедневна употреба. [Уникален калъф със защита от надраскване] В джоба Airpods pro 2nd / 1st използва се най-новото парче на процеса на изработване и технология микроматовки повърхността, не оставяйки отпечатъци от пръсти, защищающая от падане и на 100% пыленепроницаемая, която може бързо да се измие. [Точния и практичен] Точен отвор осигурява лесен достъп до порта за зареждане.Прилепен до 2-mu / 1-mu корпуса Airpods Pro. [Добавен карабина] Ключодържател лесно, закрепен към чантата или контур на колана, той ви позволява винаги да имате Air Pods Pro 2nd / 1st под ръка, без да се страхуват, сложи ги на пода и загуби.Вземете със себе си Airpods Pro 2nd / 1st за всякакви дейности на открито (бягане, езда, риболов и т.) Дори и в силно дъждовно или сняг ден. [Идеална за засаждане и най-добрият подарък] Калъф за Air Pods pro 2nd /1st защитни калъфи са изработени от вносни висококачествени твърд материал TPU с уникални щампи, който е специално разработен за Apple Air Pods Pro 2 и своята практика за зареждане на Air Pods Pro.

Опции за продукта

Свързани продукти