.

.

Четка за тоалетна EDOSSA Без мъртъв ъгъл на Домакински Неперфорированная Стенни четка с дълга дръжка Силиконовата Четка за тоалетна (Цвят: A)

Четка за тоалетна EDOSSA Без мъртъв ъгъл на Домакински Неперфорированная Стенни четка с дълга дръжка Силиконовата Четка за тоалетна (Цвят:

BGN 3.00

Наличност
На склад

Материал за защита на околната среда, сигурен, здрав и издръжлив почистване на 360 ° без задънена улица може да се използва в различни условия, които са удобни за ежедневно почистване.Дизайн на четка за зъби чиста и гигиеничная живот ще стане по-добре, ако ще да сте.Подвешивание и кацане с двойно предназначение, без улавяне на земята. лепило здрава носеща способност на висока и можете да го инсталирате по желание, не пада.Дезинфекция се случва лесно, а тоалетната чиния, остава чиста, като нова. Материал за защита на околната среда, сигурен, здрав и издръжлив. почистване на 360 ° без задънена улица може да се използва в различни условия, които са удобни за ежедневно почистване.Дизайн на четка за зъби чиста и гигиеничная живот ще стане по-добре, ако ще да сте.Подвешивание и кацане с двойно предназначение, без улавяне на земята. лепило здрава носеща способност на висока и можете да го инсталирате по желание, не пада.Дезинфекция се случва лесно, а тоалетната е чиста, като нова. Материал за защита на околната среда, сигурен, здрав и издръжлив. почистване на 360 ° без задънена улица може да се използва в различни условия, които са удобни за ежедневно почистване.Дизайн на четка за зъби чиста и гигиеничная живот ще стане по-добре, ако ще да сте.Подвешивание и кацане с двойно предназначение, без улавяне на земята. лепило здрава носеща способност на висока и можете да го инсталирате по желание, не пада.Дезинфекция се случва лесно, а тоалетната е чист, като чисто нова.Наименование на продукта : Четка за тоалетна Материал изделия : PP Размер на продукта : виж фигурата по-долу Стил : монтиране на Оборудване в комплекта : 1 * четка за тоалетна Бележки : Уважаеми клиенти, поради светлинни ефекти, яркостта на дисплея, ръчно измерване и други причини цвят и размер между фотография и реалното стока, може да се различават леко.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Забележка : * поради разликата между различните монитори на изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.

Опции за продукта

Свързани продукти